Ekşi de falan da gördüm şu dizi bitsin berbat falan diyenler var. Anlamadığım kardeşler senin oynadığın bir program yayınlanacaktı da o diziyi mi koydular yerine. Git 300 tane kanal var o sırada diğerlerini izle ne olacak. Ülkemizde çoğunluğun sevdiği şeyleri sevmemeye çalışarak kendini ön plana çıkarmak isteyen insanlar da var malesef.

Gelmiş geçmiş en komik yerli dizi. Net. Aksini iddaa edeni kaale almayın. Ötekileştirin.

Ekşi de falan da gördüm şu dizi bitsin berbat falan diyenler var. Anlamadığım kardeşler senin oynadığın bir program yayınlanacaktı da o diziyi mi koydular yerine. Git 300 tane kanal var o sırada diğerlerini izle ne olacak. Ülkemizde çoğunluğun sevdiği şeyleri sevmemeye çalışarak kendini ön plana çıkarmak isteyen insanlar da var malesef.

zaten ekşidekilerin hepsi süper zeka. neye gülüyorlar bi zahmet açıklasınlar da bilelim.

Eksi populist bir olusuma kaydi son zamanlarda fazlasiyla. Sevilen bir seye bok atip elitist gorunmek onlarin cool gorunme yontemi.

Esasinda bu forumda da var boyle tipler. Bunu izleyif keyif alan birisinden rahatsiz oluyor sanki hirbolar, begenen izlesin begenmeyen izlemesin. Bok atinca bkr halt olmuyor.

$

İzleyip beğendim ama orgazm çığlıkları eşliğinde de izlemedim yani bu kadar abartmaya gerek yok.

Eksi populist bir olusuma kaydi son zamanlarda fazlasiyla. Sevilen bir seye bok atip elitist gorunmek onlarin cool gorunme yontemi.

Esasinda bu forumda da var boyle tipler. Bunu izleyif keyif alan birisinden rahatsiz oluyor sanki hirbolar, begenen izlesin begenmeyen izlemesin. Bok atinca bkr halt olmuyor.

$

Aynen abi sanki tek kanal var tvde . Aslında verecen TRT yi sabahtan akşama kadar başbakanı izleyecekler görecekler dünyanın kaç bucak olduğunu :)

Çok seveni var merak ediyorum ama bir türlü oturup izleyemedim, bazen facebookta paylaşıyorlar bazı sahneleri, izliyorum ama zorlama gibi geliyor kapatıyorum, belki baştan sona izlesem karakterleri anlasam komik gelebilir.

Ekşi sözlüğe göre Anadolu Jet, Doğan SLX'den daha kötü uçaklar kullanıyor, Dünya'nın en dandik firması. Yine ekşi'den BMW ve Mercedes harici arabaya binen göremezsin ancak F30 kasaların ESP/DTC'sinin daha nereden kapanacağını bile bilmezler çünkü o arabaya binmemişlerdir bile.

Benden önce başka arkadasta anlatmıs dizide çok farklı mizah tarzlarının yapıldığını mesela internet ortamında dolanan videolardan bile mizah çıkarıp espri yapıyorlar o videoyu bilmeyen birisi buna gülmeyebilir mesela yada başka yabancı dizilerdeki karakterlerden alıntılar yapabiliyorlar o dizileri izlemeyen insanlar yine gülmez o sahnelere. Ama sevmiyorum diye bu dizinin kalitesiz olduğu yönünde yorumlar yapmak saçma sevmemek ayrı kalitesiz olduğunu söylemek ayrı. Bu şuna benziyor Real Madridi sevmiyorum onlar çok kalitesiz bir takım gibi bir şey oluyor. he bu arada ahmet kural osursa gülecek diyen insanlar olmuş ülkemizde bu derece kalitede dizi sektöründe başka insanlar var mı da biz sevmiyoruz be kardeşim? yok işte bu adamlar kendi sektörlerinin en iyisi bir bunu anlayın

Farklı görünecek ya izlemiyorum ayakları vs. sokak başında gazoz içerken şu dizi replikleri dışında diyalogları yok ufaklıkların , sosyal medyada neyin peşindelerse artık , farklı görünecek karşıt görüş sunabilecek ya haspam, anlayış göstermek de gerek aslında dışarda kimse 17 ve ekürilerinin savundugu görüşü iplemiyor.

Bu dizide en az komik olan Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisi büyük ihtimal en çok parayıda onlar alıyorlardır ilginç

Ekşi sözlüğe göre Anadolu Jet, Doğan SLX'den daha kötü uçaklar kullanıyor, Dünya'nın en dandik firması. Yine ekşi'den BMW ve Mercedes harici arabaya binen göremezsin ancak F30 kasaların ESP/DTC'sinin daha nereden kapanacağını bile bilmezler çünkü o arabaya binmemişlerdir bile.

Aman tanrım f30 kasaların esp/dtc sinin nereden kapancagını bilememek resmen aptallık ya sok oldum .ss

Geri
Üst Alt