- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre Sezai-Kartal muhabbeti efsaneydi.
Diziye herşeyi katıyorlar. Bu da izlenir yapıyor. Romantizm de var, aşırı komiklik te, +18 muhabbet te.
sezai ile kartalın muhabbeti hangi sahnedeydi bu bölüm düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor![]()
Mevlütte. Hani mevlütte erkekler konuşuyor. O esnada. Sezaiden bahsederlerken.
Yazayım. Eğer mahsur teşkil ederse modlar silsin. Muhabbet şöyle ;
Kartal Sezai Ustayı anlatırken Ali :
" Kartal hani Sezainin düğününde sen sızıp kalmıştın ya. İşte o zaman biz dedik ki Kartal'ın neticesine yumurta akı sürelim. Uyandığında ....... mişler sansın dedik ama o ne dedi biliyormusun?
Biz bunu gerçekten ....lim. Uyandığında yumurta akı sürmüşler sansın"
Nadir, gerçek hayatta Deniz'in kardeşiymiş ya la![]()
olsun renktaşım adamlar güldürüyor2 dir GS ye laf cakiliyor yalniz. GS macina alt oynamasi bi de bu bolumde burak yilmazla ilgili
2 dir GS ye laf cakiliyor yalniz. GS macina alt oynamasi bi de bu bolumde burak yilmazla ilgili
Bunu mu diyorsun
![]()
2 dir GS ye laf cakiliyor yalniz. GS macina alt oynamasi bi de bu bolumde burak yilmazla ilgili
GS maçına alt oynamasıyla Galatasaray ile nasıl bir dalga geçiliyor anlamadım bence çekimleri bayağı önceden başladığı için bol gollü galip geldiğimiz dönemlere denk geldiyse onla alakalı olabilir. Ya da kötü düşünelim her maç 4 yediğimizin dalgası da olabilir tabiBirde arkadaşın dediği gibi Beşiktaş ile sürekli dalga geçiyorlar
![]()
o cekimlerin oldugu an 4 er 4 er yedigimiz zamanlar