Az önce bitirdim 2 bölümüde müthiş bir şey çıkmış ortaya valla baya güldüm. İnşallah devamı gelir. Baya küfür var, rtük ceza keser düzenli bir şekilde ama destek çıkmak gerek.

Birde bunu televizyonda izlemek olmaz. Eşşoğlueşek kısımlarını bile bipliyorlar bunlarda bipten geçilmez dizi. 1 gün sonra web sitelerinden izlemek daha güzel olur. :ka21:

iki bölümü birden izledim geçen akşam ve çok başarılı buldum. desteklenmesi gerekiyor bu ekibin.

Ben çıraklara bittim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydar haydari sadece ahmet kuralin soyledigi kisim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5GYihK0OILU[/media]

Bipsiz izlemek lazım, 2. bölüm çok iyi olmuş.

eşimle izledik çok güldük , duygusal ve düşündürücü sahneler de eklemişler.

Esprilerin dozunu biraz kısıyorlar bence yavaş yavaş ilerleyen bölümlerde daha efsane replikler göreceğiz gibi.

Dizide karakterler tam oturunca , gözler kulaklar da alışınca (seyirci açısından) dizi daha izlenir bir hal alacaktır

2. Bolumde sıkıntidan patladim yarisinda kapatti

Hal ve hareketleri cok fazla abartili

Güzel bölümdü

★★★☆

beyler 5 dkdir izliyorum gülmem gerekiyodu sanırım

her diziye on yargiyla bakiyorsun leyla ile mecnun, ben de ozledim ve simdi de kardes payi hakkinda surekli olumsuz seyler yaziyosun.

evet anlarim begenmezsin belirtirsin bu senin hakkin ancak senin yaptigin bu degil sen surekli bi acik arayip laf sokmaya calisiyosun.

esprileri anlamiyor olabilirsin, mizah anlayisin o seviyede degildir, gulmezsin buna da tamam ama yeter artik begenmedigin seyi umursama, konusuna yazma..

-Tapatalk-

her diziye on yargiyla bakiyorsun leyla ile mecnun, ben de ozledim ve simdi de kardes payi hakkinda surekli olumsuz seyler yaziyosun.

evet anlarim begenmezsin belirtirsin bu senin hakkin ancak senin yaptigin bu degil sen surekli bi acik arayip laf sokmaya calisiyosun.

esprileri anlamiyor olabilirsin, mizah anlayisin o seviyede degildir, gulmezsin buna da tamam ama yeter artik begenmedigin seyi umursama, konusuna yazma..

-Tapatalk-

sakin ol derdo

-Tapatalk-

berat al şunu başımdan

Geri
Üst Alt