Bu ne ya forum 2010'ların Galatasaray'ına dönmüş konuya giren çıkan belli değil.

tabii ki beğenenler ve beğenmeyenler olacaktır diziyi. yeni başlayan bir dizi olduğu için, ilk başlarda beğenmeyen arkadaşlarımız gelip fikirlerini beyan edecekler ve diziyi seyretmeyecekleri için bir süre sonra buraya da uğramayacaklar haliyle. sonra, meydan biz beğenenlere kalacaktır.:DD Bu arada Düğün Dernek de en çok izlenen yerli film sıralamasında Fetih'i geçip bir numaraya oturmuş. ekibi tebrik ederim bu başarısı için.

TV'den takip etmeyin. Küfürler zaten sansürlü, bir de sahneler kesiliyor ceza gelmesin diye. Dün farkettim, 2. bölümde çocukların Feyza'ya laf attığı sahnelerin bir kısmını TV'de göstermemişler. 1-2 gün bekleyip sansürsüz versiyonunu izlemek daha mantıklı.

TV'den takip etmeyin. Küfürler zaten sansürlü, bir de sahneler kesiliyor ceza gelmesin diye. Dün farkettim, 2. bölümde çocukların Feyza'ya laf attığı sahnelerin bir kısmını TV'de göstermemişler. 1-2 gün bekleyip sansürsüz versiyonunu izlemek daha mantıklı.

Sonra yayından kaldırıyolar.Ben televizyondan izliyorum sonra sansürsüzünü izliyorum.

Aynı geceye hatta aynı saate Arkadaşım Hoşgeldin ile Kardeş Payını koyan zihniyet... Aynı zihniyet....

İnsan kendine ait 2 TV de aynı gün aynı saatte aynı tarz ve kalitede 2 program koyarmı :sopa:

startv.com.tr den bipsiz bolumunu bekliyorum

Bipsiz bölümün cikmasi sürer mi daha? Normalini koymuslar sanirim siteye.

Bu ekibin ilk defa bir dizisini beğendim. 3 bölümdür izliyorum, umarim bozmazlar ve uzun süreli olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt