Kardeş Takım Önerileriniz

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Evet renktaşlar kardeş kulüp olarak hangi takımları istiyorsunuz .

Ben Bosna-Hersek'den FK Sarajevo , İspanya'dan da Deportivo La Coruna'yı istiyorum . Sebebi olarak Türk'leri ve Türkiye'yi çok sevmeleri . Bunların dışında Celtic ve Liverpool'u da istiyorum .

Altay, Millwall, Deportivo

Hertha Berlin. Kum gibi türk kayniyor Berlin ve cevresinde.

Buna arti Kuzey-Ren Vesfalya elayetinde de cok türk yasiyor. Mesut, Ilkay, Hamit/Halil, Yildiray Bastürk.Aklima ilk gelen bunlar. Liste say say bitmez. Hepsi Kuzey ren vesfalyadan gelme.

Fenerbahçe...

Düşünce bizim yabancı sorunu yaşadıklarımızı veririk onlara. Sonra iyi çıkarsa geri alırık. Ciddiyim... :happy0025:

Ingiltere'den Reading var sanirim ama pek aktif bi iliskimiz olmuyor gibi Baskani Kibris Turku olan Cardiff iyi bir tercih olabilir kulubun sahibi de cok karizma adam :) . Onun disinda Kibris'tan bir takim olsun Galatasaray gelsin burda mac yapsin cok isterim dogrusu :) Lapta Turk Birligi ile kardes kulup olsalar tadindan yenmez yakinda Kibris takimlarimizin da Avrupa'da oynayabilecegi dusunulurse daha da guzel . Onun disinda Deportivo da guzel secim tabii Turklere olan hayranliklari dolayisiyla . Deniz asiri olarak da Santos ve River Plate mukemmel olur gerek alt yapilari dolayisiyla gerek deniz asiri ulkelerde daha da un kazanabilmek adina .

Herhangi bir Japon takim olmasini isterim. Avrupa'da zaten marka sahibi bir takimiz, tanimayan yok bizi. Asya'ya yönelip orada piyasa yapmamiz lazim.

En çok hangi takımın adı çıkarsa o mu oluyor şimdi nedir tam olarak ?

Favorim Sakaryaspor.Türkiye'nin en büyük yetenekleri hep sakaryadan çıktı.

Şuanda her açıdan bitik durumdalar.Onlara bi el atarsak ne oyuncular kazandırırlar.

Sakarya futbolcu çıkarmada bu işin ehli bir şehir.

havasındamıdır suyundanmıdır,çok iyi topçular çıkıyor oradan.

Ne güzel konu olmuş bu ya herkes memleketini söylüyor.

Bence Trabzonspor olsun çok yararlarını gördük.Bize hep futbolcu veriyorlar.

Geri
Üst Alt