karim benzema

Benzema'yı beğenmeyenler var şaka mısınız?Real 11i için yeterli olmayabilir ama bizim takımı her türlü uçurur.Pivot özelliği var,pasör özelliği var her yönden müthiş transfer olur ama hiç ihtimal vermiyorum.Büyük ihtimal +25m avroya EPLye transfer olur.
Keske gelseymis abi☹

Tam bir idol.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benzama'nin donum noktası Ronaldo'nun takımdan ayrılması.

Karim Benzema: "Ramazan, islamın bir şartı. Benim için çok önemli ve oruç tutunca kendimi daha iyi hissediyorum." 2035488934.jpg

Adam resmen senelerce iyi istatisiklerden etmis Ronaldo. Sirf balon irz düsmani aglamasin diye, adam seneler boyu fazla gol atmamis

rio ferdinand: "benzema, cristiano ronaldo real madrid'deyken arka planda kalacak kadar alçakgönüllüydü çünkü takım için değerinin ne olduğunu biliyordu."

1649314016234.png

Hırslı, egoist bir adam olmadığı için yıllarca arka planda kaldı. Ama bu adam hep çok iyiydi, son 2-3 yılda parlamış gibi davranıyor bazıları. Adam tarihteki en underrated oyuncuydu herhalde son 2 yıla kadar. Daha yeni yeni anlaşılıyor değeri.

Şu an Ronaldo bu takımda olsaydı benzer performansı zorlanmadan sergileyebilirdi. Arkasında Modriç ve Kross gibi usta ayaklar olduğunu unutmayalım.

Haa bu benzemanın 1. Sınıf bir forvet olduğu gerçeğini değiştirmez

real madrid'in resmi musabakalarda attigi son 11 golun 10 tanesini benzema atmis o_O

Geri
Üst Alt