Karl-Heinz Feldkamp

hep dıyorum bıze alman td lazım.almanlarla her zaman basarılı oluyoruz.kallı derwall holman stump falco her alman bızde basarılı oluyor kocaelıden aldıgımız saftig hariç ben GS da basarılı olmayan alman hatırlamıyorum.futbolcusuda dısıplınlı teknık adamı da

hep dıyorum bıze alman td lazım.almanlarla her zaman basarılı oluyoruz.kallı derwall holman stump falco her alman bızde basarılı oluyor kocaelıden aldıgımız saftig hariç ben GS da basarılı olmayan alman hatırlamıyorum.futbolcusuda dısıplınlı teknık adamı da

Sen Sigi Held' e yetişmedin belli :)

Sen Sigi Held' e yetişmedin belli :)

yok onu görmedım.şimdi baktım basarısız olmuş.ama istısnalar kaideyı bozmaz.almanlar GS da kesınlıkle basarılı.manuyu eledıgımızde td muz raıner holmandı kallı görevı ona bırakmıştı danışmanlık yapıyordu.bence GS ı bugunlere getıren en buyuk basarılardan bırıdır.derwalın yanında denızlı yetıştı yıllar sonra sampiyonluk görduk derwalle.kısacası almanlar bıze ıyı gelıyor.

skibbe vardı birde ünlü gazete manşeti şimdi yazmayayım onu :D

BnYQIZkCYAALVDq.jpg

Teklif gitmiştir. Gitmemişse gitmek üzeredir.

8 sene bosta durmasina ragmen Almanya'dan getirmistik. Bizi de sampiyon yapmisti evelallah. Büyük hoca 80 yasinda suan. :)

Geri
Üst Alt