Karman Çorman Transfer Söylentileri (Olması gereken)

Serdar Arslan

Yeni Üye
Arkadaşlar her gün bir İtalya haberi.Bıktım artık ya.

Hayali bırakıp gerçeklere dönmek lazım.

Yabancı kontenjaını varken biz nokta transferi biraz zor yaparız.

Bir bölgeye adam alsak aklımız diğer bölgede kalacak.

Defans alsak sağ bek yarım yamalak olacak.Sağ bek te alsak forvet sırıtacak.

O yüzden çözüm odaklı yaklaşmalıyız.

Aslında kanatlar hariç her bölgeye transfer şart gibi duruyor.

Kale Muslera-Sinan Bolat. İkisi de güven veriyor.

Sol bek Telles Brezilyanın en iyi sol beki.Yedeği Hakan Balta.İş görür.Zorlarsan İshak'ı al. (Takasla)

Sağ bek Veysel yetersiz.Hamit etkisiz.Sabrinin bölgesi değil.Listedeki yerlilerde Eboue'den sonra ışık vermiyor.

Stoper Semih,Koray,Chedjoue.Baktığımızda çok yetersiz bir defans var.Her maç korku yaşatır.Bence her maç gol yeriz kafadan.Yabancı stoper şart.Yabancı statüsü de var.

Hem sağ bek hem stoper yabancı olamaz.

O yüzden burada yapılacak en iyi şey hem sağ bek hem stoper oynayabilen bir joker almak.Maça görede rotasyona gitmek.

Transfer için isim bulamadım.Bunu sizden rica ediyorum.Ama ete kemiğe büründürürsek Ujfalusinin benzeri olmalı.

Daha sonra da Defansta direk oynayacaj bir yerli alınmalı.Ömer Toprak.Kesinlikle alınmalı.6-7 fark etmez.

Sağ beke ise Tarık Çamdal ya da Şener den biri alınmalı.

Tarık hızlı,adam eksilten,hücümu seven,defansı ve fiziği zayıf,birkaç bölgede oynayan bir isim.

Şener daha ayakları yere basan,fizikli ve güven veren bir isim.

Ömer Toprak - Oyuncu profili - Transfermarkt

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j0bZTWG3brI[/media]

Sener Özbayrakli - Oyuncu profili - Transfermarkt

MUTLAKA İZLEYİN

Bursaspor Kulübü Resmi Televizyonu

Tarik Camdal - Oyuncu profili - Transfermarkt

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dcAvUWABNRk[/media]

Sol Kanat Sinan Gümüş ve Amrabat ve Bruma değişimli olarak orayı götürür.Aynı zamanda

Sağ Kanatı da Sinan Ambrabat Bruma Olcan Hamit Sabri bu bölgeyi götürür.

Alıncaksa bir de Gökhan Töre alınmalı 4M.Euro ideal.

Orta saha Selçuk Yekta Hamit Melo Furkan Umut Emre Çolak var ama yetmez. Buraya yerli kaliteli biri şart.

Öne çıkan isim Gökhan İnler.5-6M.Euroya iş biter

Taş gibi orta saha olur.Selçuk-Melo-Gökhan

Forvet Burak Umut ve Berk İsmail yerli olarak yeterli.Ancak burayada bir yabancı şart.Çünkü şampiyonlar ligi uzun bir maraton.Burada tercihim Balotellidir.Ama çok maliyetli.Onun kadar kaliteli biri olmayacaksa defanstaki sistem gibi yapmalıyız.Yani Forvetin her bölgesinde oynayabilen biri olmalı.4-4-2 ve 4-3-3te işe yarar.Ligde yerlileri avrupada onu oynatmalıyız.

Aklıma gündemde olduğu için Eduardo Vargas geldi.Ama seçenekler arttırılabilir.

Eduardo Vargas - Oyuncu profili - Transfermarkt

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qoxtSz93mh8[/media]

Ve son olarak Sneijder satılırsa yerine Diego gibi gerçek bir 10 numara alınmalı.Sneijder çok iyi topçu ama ben 10 numaraya hasretim arkadaş.Keşke Diegoyu biz alsaydık. :(

5+3+1 Kadrodaki yabancılar

Muslera

Telles

Chedjoue

Melo

Ambrabat

Bruma

Sağ bek stoper oynayan yabancı

Çoklu oynayan Forvet

Kadro

---------------Muslera-------------

Şener--Ömer--Semih--Telles

----Gökhan--Melo--Selçuk--

Olcan----------------------Bruma

--------------Balotelli------------

Ya da

Yabancı--Ömer--Semih--Telles

-------------Melo--Selçuk-------

Olcan-------Sneijder-------Bruma

--------------------Burak------------

Yada

--------------Muslera-------------

Şener--Yabancı--Ömer--Telles

--------------Burak------------

Seçenekler Baya bir arttıralabilir.

YÖNETİM OKU BUNLARI

Cl'yi düşünürsek forvet şart o bi kesin burak iyi forvet ona lafım yok ama burakla gitmez adam en az 30 kere ofsayta düşüyor :D

Arkadaşlar her gün bir İtalya haberi.Bıktım artık ya.

Hayali bırakıp gerçeklere dönmek lazım.

Yabancı kontenjaını varken biz nokta transferi biraz zor yaparız.

Bir bölgeye adam alsak aklımız diğer bölgede kalacak.

Defans alsak sağ bek yarım yamalak olacak.Sağ bek te alsak forvet sırıtacak.

O yüzden çözüm odaklı yaklaşmalıyız.

Aslında kanatlar hariç her bölgeye transfer şart gibi duruyor.

Kale Muslera-Sinan Bolat. İkisi de güven veriyor.

Sol bek Telles Brezilyanın en iyi sol beki.Yedeği Hakan Balta.İş görür.Zorlarsan İshak'ı al. (Takasla)

Sağ bek Veysel yetersiz.Hamit etkisiz.Sabrinin bölgesi değil.Listedeki yerlilerde Eboue'den sonra ışık vermiyor.

Stoper Semih,Koray,Chedjoue.Baktığımızda çok yetersiz bir defans var.Her maç korku yaşatır.Bence her maç gol yeriz kafadan.Yabancı stoper şart.Yabancı statüsü de var.

Hem sağ bek hem stoper yabancı olamaz.

O yüzden burada yapılacak en iyi şey hem sağ bek hem stoper oynayabilen bir joker almak.Maça görede rotasyona gitmek.

Transfer için isim bulamadım.Bunu sizden rica ediyorum.Ama ete kemiğe büründürürsek Ujfalusinin benzeri olmalı.

Daha sonra da Defansta direk oynayacaj bir yerli alınmalı.Ömer Toprak.Kesinlikle alınmalı.6-7 fark etmez.

Sağ beke ise Tarık Çamdal ya da Şener den biri alınmalı.

Tarık hızlı,adam eksilten,hücümu seven,defansı ve fiziği zayıf,birkaç bölgede oynayan bir isim.

Şener daha ayakları yere basan,fizikli ve güven veren bir isim.

Ömer Toprak - Oyuncu profili - Transfermarkt

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j0bZTWG3brI[/media]

Sener Özbayrakli - Oyuncu profili - Transfermarkt

MUTLAKA İZLEYİN

Bursaspor Kulübü Resmi Televizyonu

Tarik Camdal - Oyuncu profili - Transfermarkt

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dcAvUWABNRk[/media]

Sol Kanat Sinan Gümüş ve Amrabat ve Bruma değişimli olarak orayı götürür.Aynı zamanda

Sağ Kanatı da Sinan Ambrabat Bruma Olcan Hamit Sabri bu bölgeyi götürür.

Alıncaksa bir de Gökhan Töre alınmalı 4M.Euro ideal.

Orta saha Selçuk Yekta Hamit Melo Furkan Umut Emre Çolak var ama yetmez. Buraya yerli kaliteli biri şart.

Öne çıkan isim Gökhan İnler.5-6M.Euroya iş biter

Taş gibi orta saha olur.Selçuk-Melo-Gökhan

Forvet Burak Umut ve Berk İsmail yerli olarak yeterli.Ancak burayada bir yabancı şart.Çünkü şampiyonlar ligi uzun bir maraton.Burada tercihim Balotellidir.Ama çok maliyetli.Onun kadar kaliteli biri olmayacaksa defanstaki sistem gibi yapmalıyız.Yani Forvetin her bölgesinde oynayabilen biri olmalı.4-4-2 ve 4-3-3te işe yarar.Ligde yerlileri avrupada onu oynatmalıyız.

Aklıma gündemde olduğu için Eduardo Vargas geldi.Ama seçenekler arttırılabilir.

Eduardo Vargas - Oyuncu profili - Transfermarkt

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qoxtSz93mh8[/media]

Ve son olarak Sneijder satılırsa yerine Diego gibi gerçek bir 10 numara alınmalı.Sneijder çok iyi topçu ama ben 10 numaraya hasretim arkadaş.Keşke Diegoyu biz alsaydık. :(

5+3+1 Kadrodaki yabancılar

Muslera

Telles

Chedjoue

Melo

Ambrabat

Bruma

Sağ bek stoper oynayan yabancı

Çoklu oynayan Forvet

Kadro

Şener--Ömer--Semih--Telles

--------------Balotelli------------

Ya da

Yabancı--Ömer--Semih--Telles

-------------Melo--Selçuk-------

Olcan-------Sneijder-------Bruma

--------------------Burak------------

Yada

--------------Muslera-------------

Şener--Yabancı--Ömer--Telles

--------------Burak------------

Seçenekler Baya bir arttıralabilir.

YÖNETİM OKU BUNLARI

Moderasyon?

Diegoyu altın portakala tercih ettiğin cümleden sonra olay bitti benim için

Diego kim la,Şuana kadar ne halt yemiş ki Sneijder gibi bir adamla kıyaslanıyor.

Kuşu ucuralım lütfen. Diego'yu istesek 10 kere alırdık. Sneijder'den önce gündemimize gelmis ama taraftarın geneli bu adamı veto etmisti. Bu cevap sanırım senin icin yeterli, hadi byy..

Sneijderi gönderelim gerçek bir 10 numara alalım Diego gibi dersen rengini belli edersin.Merak etme gerçek 10 numaranın olduğu takımdan çok daha iyi takımımız var sene sonunda üzer GALATASARAY.Yazının üslubu zaten angut forum kafasında yazılmış.

konuyu açana arkadaşa hak veriyorum.

kalemizde yabancı olmamalı, keşke Volkan bizde olsaydı.

Melo güven vermiyor, Emre bizden gitmeseydi keşke.

takımda forvet yok, Emenike'yi almamız gerekiyor.

Prandelli'nin de fişini erken çekip ligi tanıyan Ersun hocayı almalıyız.

Şemsiyeyi hissedip, oralı bile olmayan bir taraftar gurubu olmayaydı...

uff keşke Diego bizde olsaydı adam dünyanın en iyi 10 numarası yha :s zaten Alper'i de kaptılar elimizden adam Türkiye'nin en iyi orta sahası :s ayrıca forvet üçlümüz de keşke Sow-Emenike-Kuyt olsaydı inanılmaz müthiş olurdu :s 4. yıldızı zaten şanlı fb takacak bari ikinci olalım yha :s

Saçmalamayın arkadaşlar.fByi gram sevmem.

Ancakşu bi gerçek; adamların forvet hattı bizden 5 gömlek üstün.Burak iyi forvet ama bitiricilik 0'a yakın.Yerli olduğundan yapacak birşey yok.

Oyun tıkanınca adamlar bi şekilde açıyor oyunu.

Bizde işleyen bir tek Sneijder var.o da her maç aynı değil.Keşke Hollandadaki Sneijder olsa ama zor.

Sneijder satılsın demedim satılırsa benim her zaman ilk tercihim Ronaldinho,Kaka,Diego tarzı öncelikli işi adam eksiltmek olan bir 10 numaradır.

Yok Diegoyu istesek 50 kere alırdık falan bunlar lakırdır.Alırdık tabi ama keşke alsaydık.

Siz beni anca biri 20'yi basıp Sneijder'ı alınca anlarsınız.

50bin tane saçma adam önerisi gelecek eminim. :)

Şu gerçekleri görün lütfen: Bu takımın defansına sağlam tecrübe şart.Forvete bitirici adam şart.Sneijder satılırsa oyunu rahat açacak bir 10 numara şart.

2000'den sonra bize Hagi'den sonra gelen 10 numaralara bakın,fBye 2000'den sonra gelen 10 numaralara bakın farkı anlarsınız.Anlamanız zaman alır gerçi.

Forvete bitirici adam şart.Tak atacak adam.Bİ Sow,bi Deamba Ba lazım bize.At topu düşünme gerisini.Bizde atıosun topu Burak'a dışarı mı atacak yoksa kaleciye mi çarptıracak diye içinden geçirirken golun kaçtığını görüyorsun.

10 numaraya iyi pas atan değil oyunu açan çalımcı biri lazım.Keşke Roni gelse.Yaşı kaç olursa olsun iş yapar o adam.Taraftarın böle bir resitale ihtiyacı var.

olması gereken =

#chedjou, eboue ve ontiveroyu (kiralık) göndermek (3 kontenjan acılır)

#1 adet ilk 11 için, bir adet de yedege (fener'in webo rolunde) uygun maliyetli yabancı golcu almak (almeida-gekas-niasse gibi)

#1 tane ujfalusi gibi defansı toparlayacak tecrubeli fiyaten de uygun yabancı stoper almak.

orta saha ve kanat rotasyonu iyi zaten. kale de saglam. anadolu topcularına para sacmaya gerek yok. bütcenin büyük kısmı ilk 11 oynayacak golcuye ayrılmalı.

kale: muslera-sinan

sağ bek: sabri-veysel

sol bek: telles-balta

stoper: semih-koray-yabancı

sağ kanat: bruma-aydın

sol kanat: olcan-amrabat

orta saha: melo-selcuk-sneijder-yekta-hamit altıntop-umut gündogan-emre colak

forvet: yabancı-yabancı-burak-umut

total 9 yabancı oluyor 5+3+1

Kale: muslera(Sinan) stoperler:Koray-semih(balta-chedjou) sağbek:veysel(Tarık)solbek:ishak(telles) orta saha:melo-gökhan inler(selçuk-yekta-furkan) sağ açık:bruma(Hamit-Sinan) sol açık: olcan(amrabat) 10 numara: wesley(umut g.) forvet: lukaku(burak-berk)

Selçuk ve burak tan da kurtuluruz bu şekil

Geri
Üst Alt