Karşınızda 8 GB RAM'li Asus ZenFone AR!

Dandik arkadaş dandik.

Kameraları rezalet oluyor bu tarz markaların.

Sony-Samsung-LG-Apple dışında telefonlara güven olmuyor, servis sıkıntısı, dandik ses, hiç bir ekstra firma özelliği veya uygulaması yok yani olmuyor.

Sony-Samsung-LG-Apple en azından premium his yaşatıyor.

8GB RAM hayvan gibi şarj bitirir.

3300mah aşırı az bu cihaz için.

Artık 5000mah altı bataryalar yasaklanması lazım.

Sony 6'' ekranlı 23mp ön 16mp arka oıs kameralı telefon yapıyor ama 2700mah batarya koyuyor bildiğin salaklık.

Asus'un laptoplardaki ROG serisini telefonlara da getirmesi lazım , premium farklı bir model ile daha iyi iş çıkarabileceklerini düşünyorum.

Bu telefonun kamera performansını merak ettim , eğer başarılı olursa almayı düşünebilirim.

Bakalım iphone 8 neler getirecek..

Asus'un laptoplardaki ROG serisini telefonlara da getirmesi lazım , premium farklı bir model ile daha iyi iş çıkarabileceklerini düşünyorum.

Bu telefonun kamera performansını merak ettim , eğer başarılı olursa almayı düşünebilirim.

Bakalım iphone 8 neler getirecek..

Yukarı da dediğim gibi.

GM olsun Asus olsun kamera konusunda webcam olurlar ancak.

Sony-Samsung-Apple-LG dışında telefon alınmaz. Hatta batan ve müşterilerini dolandıran Nokia bile kamera konusunda Asus ve GM'den daha iyiydi.

Yukarı da dediğim gibi.

GM olsun Asus olsun kamera konusunda webcam olurlar ancak.

Sony-Samsung-Apple-LG dışında telefon alınmaz. Hatta batan ve müşterilerini dolandıran Nokia bile kamera konusunda Asus ve GM'den daha iyiydi.
Sensörler sony^'den.

Aceleci olmamak lazım testleri bir görelim.Ayrıca Nokia da sağlam geliyor gibi görünüyor.

Allah aşkına 5.7 ekrana, 8 gb ram koyup 3300 mah pil nedir?

820 SD sonrası hatta bazı alt modelleri bile her işi görüyor. Ram değil Cam ve pil geliştirilse ekstra (parmak izi, retina, su geçirmezlik vs) eklense yeterli. Ram artırıp durmak, bir üst işlemciyi çakıp geçmek nedir ? Antutu kullanıyor bütün kullanıcılar sanki.

Sony kaliteli sensör vermiyor ki rakiplerine.
niye yaw apple da samsung da sony sensör kullanıyor test sonuçları sony'nin amiral gemisinden her daim daha iyi.Bu iş sadece sensör değil aslında yazılım daha önemli.Sony hep fazla gürültü oranı ile geride kalıyor.Apple daha doğal samsung ise daha net fotoğraflar sunuyor.

niye yaw apple da samsung da sony sensör kullanıyor test sonuçları sony'nin amiral gemisinden her daim daha iyi.Bu iş sadece sensör değil aslında yazılım daha önemli.Sony hep fazla gürültü oranı ile geride kalıyor.Apple daha doğal samsung ise daha net fotoğraflar sunuyor.

Sadece yazılım yetmez ve senin örneğin amiral gemileri, onlara güzel lens verir.

Ancak diğer markalara ve ara modellere iyi lens vermiyor, hatta kendi alt seviye cihazlarına bile iyi lens takmıyor kendi ürettiği halde.

Yine de Sony kamera konusunda mobil Dünya'da en iyisi.

Sony aslında harika bir firma, premium bir marka.

Ancak Türkiye distribütörü rezalet bir yönetim sergiliyor. Değişim olacak cihazı bile tamir etmeye çalışıyorlar ve teknik servisleri mail ve telefon yoluyla oyalamaktan başka bir işe yaramıyorlar. Çözüm odaklı değiller.

Apple gibi bir müşteri hizmetleri olsa Sony Türkiye'de yok satar.

Geri
Üst Alt