Kartal: "Rakibimiz iki kere kalemize geldi, ikisi de gol oldu"

Kes td bozuntusu seni, alanya topu tutup paslasinca maymuna cevirdi sizi. Birazdan ondan bahset ne kadar aciz kaldinizi

İsoooo isoo
Sen de biliyon buraya kadar hakemlerle geldiğini
Artık onlar da yetmiyo
Suyun ısınıyo, hazırlan yavaş yavaş

Bu arada 2 defa değil 5-6 defa geldiler, dua et telaş yaptılar, bir de hakem bozuntusu
Yoksa 4, 5’lik oluyodun hakem olmasa

Hhahaaaa
Tadic soruyu dinledikten sonra uzuunn bir hüüüüfffff çekti

Bu maç sikenin kralı döndü hakemler bu kadar net hata yapamaz VAR kayıtları neden ayın bilmem kacindan sonra açıklanmaya başlayacak mesela anlatsınlar

Rakipler yerden kalkmiyor diyor hahaha. Ulan asil senin oyuncularin kalkmiyor yerden penalti/faul alabilmek icin.

İster 2 kere ister 32 kere. Ne kadar gelirlerse gelsin sende yemiyeceksin hacı ismo eagle.

O yüzden kessss

Kardeşim bu kadar da salak olunmaz rakip defans yapamıyor Hakem açık açık sizi destekliyor öne geçmişsin ve sen bu maçı kazanamıyorsun.

Ben sadece özette 4 tane saydım. Bu adam futbolu geçtim, saymayı da bilmiyor.

İsmail Kartal: "Maçı kazanmayı çok istiyorduk. İyi başladık. Maçın başından sonuna kadar kontrol bizim elimizdeydi. Oyuncularım ve taraftarlar çok coşkulu ve istekliydi. Rakibimiz iki kere kalemize geldi, ikisi de gol oldu.

Rakibimizle berabere kaldık, iyi mücadele ettiler ama buraya hangi takım gelse yerden kalkmıyor. Oyunu yavaşlatmaya çalışıyorlar."
güya sözde müslüman adamsın..penaltıdan bahset,tadiçin kırmızıdan bahset...

Geri
Üst Alt