kartopu yüzünden adam öldürmek

Onur Esin

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
ülke insanının psikolojisinin ne derece bozuk olduğunu gösteren bir vaka daha. sırf kartopu oynadığınız için öldürülebilirsiniz heran herşey olabilir bu memlekette.

"bu sırada, sokak karın biriktiğini gören Köklü ve kız arkadaşı kar topu oynamaya başladı. Köklü'nün attığı kar toplarından biri çevredeki esnafın vitrinine denk geldi. Bunun üzerine dükkanından çıkan esnaf, Nuh Köklü ve kız arkadaşına bıçakla saldırdı."

Gazeteci Nuh Köklü kar topu oynarken öldürüldü - Türkiye Haberleri - Radikal

İktidarıyla - muhalefetiyle toplumu o kadar çok geriyoruz ki her geçen gün patlıyor...

Timarhanede yaşıyoruz diye boşuna demiyoruz.

Bu ve bunun gibi adamların verdiği oya göre ülke yönetiliyor. Haliyle her geçen yıl daha da rezalet bir ülkeye dönüşüyoruz.

Uzun adamın "alperen" esnafı.ben diyorum erdoğanın amacı iç savaş çıksın anca öyle değiştirim rejimi diye düşünüyor!!!!

ben açacaktım şimdi. millet kafayı yedi ya, cidden. bir cana kıymak ya da "katil" sıfatını kaldırmak olmak bu kadar kolay mı?

tabi akla gelen ilk söylem yine Erdoğan'dan.

11006413_836472506412015_4274920235833016712_n.jpg

iyice zivanadan cikti bu millet

Son düzenleme:
Utanıyorum lan sizin gibi kodumun çocuklarıyla ayni ülkede yaşamaktan.

Ne kadar rahat insan öldürülüyor bu ülkede aklım almıyor. Kim bilir daha ne çok katil potansiyeli taşıyanlar vardır. Yeter ki bir bahane olsun, kar topu bile yeterli oluyor cinayet işlemek için.

Pisipisine ne kadar insan ölüyor bu ülkede. Diyecek birşey bulamıyorum.

Allah rahmet eylesin kardeşimizi.

I am the one who knocks!

Arabayla giderken filan yolda böyle serserilik yapan adamlarla çok kavga etmişligim vardır.Bundan sonra yapmayacagım ama.Anladımki her an için bir kurşun yada bıçakla tahtalı köyü boylaman bu ülkede çok normal bir durum artık.

Arabayla giderken filan yolda böyle serserilik yapan adamlarla çok kavga etmişligim vardır.Bundan sonra yapmayacagım ama.Anladımki her an için bir kurşun yada bıçakla tahtalı köyü boylaman bu ülkede çok normal bir durum artık.

Al bendende o kadar.yolda giderken yol verme kavgası yapmıyorum tamam buyur geç diyorum artık millet cinnet geçiriyor hayatından bezmiş bir şey olsa da çekip vursam karşıdakini diyor!!!

Aman ha Mert kardeşim he deyip geç hic bulaşma. Başına dert almaya değmez, allah göstermesin o kadar canavar var ki kimsenin sağı solu belli olmuyor.

I am the one who knocks!

bkz.Eksisözlük ten alinti yapip forumu gereksiz haber cöplügüne cevirmek.

ülkede mutlu insan yok siyaset geriyor ekonomik durum geriyor insanlar geriyor trafik geriyor sonuçta böyle bir durumda patlıyor acilen ülke olarak psikolojik destek almalıyız :)

Aman ha Mert kardeşim he deyip geç hic bulaşma. Başına dert almaya değmez, allah göstermesin o kadar canavar var ki kimsenin sağı solu belli olmuyor.

I am the one who knocks!

Bu olayları gördükten sonra artı kendi yaşadığım insanın kanını donduracak olayıda bizzat yaşamamdan dolayı tövbe ettim zaten 3 4 yıldır kim ne yaparsa yapsın yolda bulaşmıyorum.

Özgecan konusunda belirtmiştim; olaya yalnızca kadına şiddet olarak bakarsak yanılırız.

Maalesef bu ülkede ciddi bir şekilde insanın en doğal hakkı olan Yaşam Hakkına tecavüz var.

Yahu bu ülkede yolda kornaya bastı diye öldürülen var daha neyi tartışıyoruz

Bu zihniyette olan insanlar için, masumları korumak için, en kısa zamanda İdamın geri getirilmesi şart

ayrıca kimse bana idam çözüm değil demesin

sen 15-20 tanesini idam et ondan sonra bakalım suç oranlarına

idam devletlerin elinde silaha dönüşebilir fakat adalet beklenilen kurumlar ve düzen insanlar ayaklanmadıkça, büyük tepki olmadıkça suçludan yana. nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça, adice.

Geri
Üst Alt