Kasımpaşa Başkanvekili Öksüz: "Transferi mümkün görmüyorum"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
erenderdiyok_ozelhaber.jpg

Kasımpaşa başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Eren Derdiyok'un transferini mümkün görmediğini söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Öksüz, "Bana görüşme yapıldığı yönünde bir bilgi gelmedi. Bu icat edilmiş bir şey. Turgay Ciner bey ile Dursun Özbek'in arası çok iyidir. Doğrudan görüşebilirler; ama bana görüştükleri yönünde bilgi gelmedi. Turgay bey'in Eren konusunda istediği bellidir: 6 milyon Euro. Parasal konularda nettir ve fikir değiştirmez. Futbolcu takasına sıcak bakacağını sanmam. Ben objektif olarak baktığımda bu transferin olacağına inanmıyorum" dedi.

ÖZGÜR SANCAR/ AJANSSPOR

Son düzenleme:
Dursun 6 verir buna.

Not düşelim

Kendi fikrini söylemiş.Ayrıca onun bilgisinin olmaması demek transfer olmayacak demek değil.

erenderdiyok_ozelhaber.jpg

Kasımpaşa başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Eren Derdiyok'un transferini mümkün görmediğini söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Öksüz, "Bana görüşme yapıldığı yönünde bir bilgi gelmedi. Bu icat edilmiş bir şey. Turgay Ciner bey ile Dursun Özbek'in arası çok iyidir. Doğrudan görüşebilirler; ama bana görüştükleri yönünde bilgi gelmedi. Turgay bey'in Eren konusunda istediği bellidir: 6 milyon Euro. Parasal konularda nettir ve fikir değiştirmez. Futbolcu takasına sıcak bakacağını sanmam. Ben objektif olarak baktığımda bu transferin olacağına inanmıyorum" dedi.

ÖZGÜR SANCAR/ AJANSSPOR

Hilmi ÖKsÜZ alırsın o parayla...

Saliya patlatir Dursun bu transferi.

6 milyon € ? ! !

Sen daha bizim kulübün türkiye'den transfer yapma takıntısı ile tanışmamışsın hilmi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Dursun ne yapar eder 6 milyonu gömer alır bunu. sonra biz de çıldırırız

6 milyon euro karşılığında gelir.

Hadi inşallah olmaz bu iş

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olması için bütün şartlar hazır.

sözde satmak istemeyip fiyat arttırmaya çalışan hırtın teki.

taraftarlarca beğenilen ve bize gelmek için can atan bir başka süperlig çöpü.

komisyoncu salak bi başkan.

bence bize h.o demek düşer.

Hadi... İnşallah olmaz bu iş.
Bize daha iyi bir Santrfor şart

Yuh lan Eren bile gelmeyecek. Kaldi bize ihtiyar Rodallega.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Serdar aziz + umut + donk + çamdal + 4 m euro verelim ( 4m bonusumuz , her takas işleminde hediye ediyoruz )

Geri
Üst Alt