Kasımpaşa - Beşiktaş Maçı Tekrar Edilecek!

Bu maçtan sonra sanki kuşlar "keşke tekrar edilmeseydi" diyecek gibi geliyor bana :)

TFF Yönetim Kurulu, Futbol Müsabaka Talimatı’nın 30. maddesi uyarınca müsabakanın daha sonra belirlenecek bir tarihte, başlangıcından itibaren tekrarına, yalnızca tekrarına karar verilen müsabakanın oynandığı tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcuların oynatılmasına ve sarı kartla cezalandırılan disiplin uygulamalarının yapılmamış sayılmasına oy çokluğuyla karar verdi

Sakat oyuncu varsa onlar iyileşene kadar oynayamazlar. :D

Ayni kadrodan kasitlari transfer doneminde aldiklari oyuncular oynayamaz demeye calismislardir ama ne dusunduklerini soyleyemedikleri icin milleti kastiriyorlar iste.

Ha bu arada bildigim kadariyla bjk transfer yapmadi galiba bu acidan da cok manidarmis.

saka gibi. sahaya giren adam besiktasli degilmiydi? ulan tupcu boyle bir gunde bana kufur ettiriyoSunya.

berabere bitmesi bizim için daha iyi.. ama bjknin bu kollanışını gördükçe kasımpaşanın bunlara gömmesini istiyorum..

bence iyi oldu berabere biter bu sefer işimize gelir

vermediyseler bence Donk'a extra ceza vermeleri de gerekliydi

Karar dogru. Donka da ceza verin birdaha yapiyormu. Ha birde sormadan edemeyecegim, kirmizi yiyen oyunculara ne olacak?

oy çokluğuyla mı karar verilmiş oy birliğiyle mi, biri aydınlatsın bizi

Kasimpasa tekrar kazanirsa güzel olur. Acikcasi bizi pek ilgilendirmez yine de.

iyi oldu birdaha deplasmanda son dakıkalarda maçı çeviremiyecek duruma gelirsek bir taraftarımız atlasın sahaya ortalığı bırbırıne katsın. daha iyi olduğumuz bir gün yine oynarız

Ayni kadrolara oynanacakmis

Discovery cihazımdan gönderildi

almeida ve mota'in kirmizi kartlari aldiklari 2-3 mac cezalar ne olacak kasimpasaya verilen 2 seyircisiz mac ne olacak .. ?

Geri
Üst Alt