Kasımpaşa - Beşiktaş Maçı Tekrar Edilecek!

Tff herhalde bu yüzyılın en beceriksiz yönetimine sahiptir adamlar haftalarca düşündüler ne karar versek diye yanlışta bir karar verdiler

Bana ne arkadaş bilmem ne hatası varsa.Skandal karar.Her hakem hatası olan maç tekrarlansın o zaman.Bu maçtaki olay da hakem hatasıdır,kural hatası falan değil.

ben bu konuyu hic takip etmedim, neden tekrarlanacak?

Tekrar edilip ne olacak kasımpaşa zaten ezmişti bir daha ezecek allah aşkına bjk'liler kendilerini kandırmasınlar.

tam olarak hangi kural hatasindan dolayi maci tekrarlatiyorlar? eger hakem hatasindan dolayi tekrarlaniyorsa ozaman bu ligde her hafta bir mac tekrar oynanir

Biz bu maci unuttuk nerden cikti :) o zaman neredeydiler donk mudur nedir Almedia nin topuna attigi zaman uyuyorlarmiydi simdi mi akillarina geldi, Hic fark etmez kasimpasa affetmez :D

Karar doğru doğru olmasına da, bu kararin bu kadar geç verilmesi yanlis.

N5

nUKsKLG.jpg

Dünya futbol topları kurulunun yöneticileriyle skypedan konuştum. Bizim bu konuda taraf olmamız doğru olmaz bizde gelişmeleri sizin gibi takip ediyoruz. 2. top olarak sahaya giren arkadaşımızın durumundan endişeliyiz kendisinden haber alamadık dediler.

Öncelikle karar doğru değil,skandal bir karar...

Burada kural hatası yok,hakem de bu yönde bir rapor vermiş zaten "ben olayı bu şekilde gördüm" gibi...Yani "çift sarı kartan atmama" vb gibi bir hal olmadığından hakem hatası oluyor haliyle. Maçın gözlemcisi de dahil birçok uzman bu konuda "hakem hatası" diyor zaten.Onların dedikleri doğru olmayıp da Demirören TFF'sinin yanlı tutumu mu doğru olacak ? Bazı arkadaşlar "karar doğru" demiş ama yanılıyorlar.İlla yanlış bir kararın sonucunda maç tekrarlanmaz. Demirören TFF'sinin Bjk'ye yaranmak için verdiği bir karar bu...Bjk'liler TFF binasına yürümüşlerdi bir müddet önce,onun da etkisi vardır..

Ha olacak olan belki de bu yanlış kararın Tahkim'den dönmesidir. Böyle olunca TFF "bakın ben sizin lehinize karar verdim ama Tahkim kabul etmedi" diyecek...Çünkü eğer dönmez ise bu karar Tahkim'den, iş UEFA'lıık FIFA'lık olur. Dönerse 1 taşla 2 kuş vururlar; hem yanlış karar düzeltilir hem de Bjk ile buzlar bir nebze erir...Fakat MHK'nin bundan sonra istifa etmesi gerekir. Çok ciddi çelişki var kurumlar arasında. Ayrıca hakemin raporu da ciddiye alınmamış oluyor. Yani TFF: " Siz bilmezsiniz ben bilirim" diyor...

Almanya'da yan ağlardan giren bir topun içeriye girmesi sonucunda maçı tekrar etmediler.UEFA ve FIFA kesin uyardı tekrar etmeyin diye... Futbolun doğasına aykırı bir kere.Ha bu TFF de futbolun doğasına aykırı bir oluşum zaten o başka mevzu.

Kısacası her hakem hatası kural hatası değildir, kural hatası ile hakem hatası olayını karıştırmayın. Ve her hakem hatasında maç tekrar edilirse sezondaki toplam maç sayısı 2 katına çıkar.

Kart cezalısı olanlar tekrar edilen maçta oynayabilecek mi? Malum bir hafta öncesinde Babel ve Adem cezalı duruma düşürülmüştü.

beyler işin iyi tarafında bakın birde kasımpaşa tff'ye cephe alacak :triumphant:

anladınız siz onu :drunk:

Yenik durumda olduğumuz her maçın son dakikasında bir futbolcumuz aynı hareketi yapsın :)

Hakem kural hatası yaptı diye tekrarlanıyor zaten. Boşun itiraz etmeyin, aynısı başımıza gelse tekrarlanmalı diye burada 50 kere yazılırdı.

Tekrarlansın çok da umrumda değil de şimdi resmen iki top kullanarak maçın içine edebilirsiniz der gibi oldu bu. Yiğit Gökoğlan falan yapsın bunu. :(

Geri
Üst Alt