Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.167
- 1.337
- 1.618
Yabanci hakemler niye yönetmiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaliteli yabancı getireceklerini mi sanıyorsun? O yüzden bu yabancı hakem oyununa gelmemeli.. kabul ettiğimiz an en kötü ve ahlaksız hakemi getirip iş gördürürler.. Türk hakem kötü olsa bile ahlaksız olsa bile, çok aşırıya gidemez.Sezonun geri kalan bölümündeki butun maclarimiza yabancı hakem istemeliyiz. Eğer istemezsek Turk hakemlerin yapacağı hatalardan şikayetçi olmayı bırakalım, hiç bir anlamı yok çünkü.
Hakemler konusunda okan buruk ve yönetimin söylemleri çok anlamsız ve yetersiz..İş bilmezlikde arşa çıktılar.Yonetim ve okan yerli hakemlere güveniyor, niye eleştiri yapıyor taraftar anlamsız bu durumda ? Yabancı hakem istemeyen biziz. İki yüzlülük olmuyor mu ?
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fifa kokartlı olmalı. Ben Türk hakemlere hiç güvenmiyorum.Kaliteli yabancı getireceklerini mi sanıyorsun? O yüzden bu yabancı hakem oyununa gelmemeli.. kabul ettiğimiz an en kötü ve ahlaksız hakemi getirip iş gördürürler.. Türk hakem kötü olsa bile ahlaksız olsa bile, çok aşırıya gidemez.
Tff’ye ve acunun getireceği hakeme hiç güvenme derim. Dertleri adalet olsa, Türk hakemleri iyi eğitir hata yapanı keser, birşeyler düzelirdi. Bence Türk hakemleri şu an tff yönetim ve kurullarından daha güvenilirler.Fifa kokartlı olmalı. Ben Türk hakemlere hiç güvenmiyorum.