GSC Haber Kasımpaşa Karşısında İlk 11'imiz

Morata nerde ulan kerem senin abv yeter ulan

Morata genis kadroda olacak diye kutlu diyordu zaten yine tutturmamasına şaşırmadım kolpatörün :asd:

Ben zaten dönmez dedim Antalya maçına kadar, kandırılan Morata döndü diyenler gibi.

Osimhen den başka forvet yok, Ahmet e bel bağlanmaz, Mertens mağlum, Morata yı hemen sahaya sürmek ya da denemek risk. Onları kim kandırdı acaba 👀 Aklıma @Oral Sever geliyor ama Ramazan mübarek gün günahını almayayım 😍

Okadar oyuncu aliyoruz ama yedekler hala yetersiz kaliyor, beklenen 11 olmus bakalim bu sefer franky nasil oyniyacak, eger bu macta sag bek olarak iyi bir mac cikaramasa üclü defansa gecmedikce kendisinden verim alamayiz.

Yunus ile morata ile bambaşka oynayabiliriz yeterki şu maçları atlatalım bi şekilde..

En ideal 11 buydu zaten, üretkenlik kısmını bugün göreceğiz, fb maçıyla aynı olmaz..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 hızlı kanadımız olsaydı akardık

Osimhen den başka forvet yok, Ahmet e bel bağlanmaz, Mertens mağlum, Morata yı hemen sahaya sürmek ya da denemek risk. Onları kim kandırdı acaba 👀 Aklıma @Oral Sever geliyor ama Ramazan mübarek gün günahını almayayım 😍
Yedekten girecek adam da yok yine

Üretkenlik sorunu yasayacagiz yine bence. Bu kadro derbi icin dogru kadroydu ama bu tarz maclar icin kisir kalir.

Mertens‘i oynatir Sara‘yi kanada atardim mesela.

Arslanlar,
Başarılar arslanlar
Fark o değil aslında bu diyen gs düşmanı yalaka sponsor delisi bilmem ne çoçuklarını sevindirmeyin

Geri
Üst Alt