Kasımpaşa, Kemal Özdeş ile Yollarını Ayırdı!

4te 4 yaparken öyle hoca böyle hoca şunu aldı oyuna bu etkiyi yaptı diye övün iki yenilgi sonrası tü kaka olsun.

Gscimbom Mobile

Dostum bizde de boyle olmaz miydi , 4/4 yapalim ama sonra 2 mac ust uste 4 yiyelim , hatta birinde 0-2 ondeyken 4-2 yenilelim bak bakalim burada neler yaziliyor

bence fb buna demistir. Cocu bir yerde puan birakirsa hemen yollayacagiz diye

Adam bu haldeki fb ye neden gitsin ? Hadi oradan der gecer gider isine bakar

Herkes ersunu getirin sunu getirin bunu getirin diyor da , adamlara soruluyor mu kabul eder misiniz diye

Cemoli varken Ersun bana mantıklı gelmiyor koç bey cemoliyi eş geçemez bence

Guzel ama 4/4 yaptigi icin ard arda 4 yemesi sorun zaten

Yani 4/4 yaptiginda kemal de kemal diye basarisi ovuldu ise , iki hafta ust uste 4 yiyince de tersi olmasi normal geliyor bana
Bence ikiside yanlış.
Sonuçta Kasımpaşa bu en geç devre arasından sonra balonu patlar.

Gscimbom Mobile

Kemal Özdeş'in kabahati 4'te 4'le başlayıp arkasından 3 mağlubiyet almak oldu. "7. hafta sonunda 12 puan alacaksınız, kabul mu" diye sezon başı sorsalar hepsi balıklama atlarlardı. 1 kazanıp 1 kaybetme şeklinde 12 puan toplasa kesin hocadan memnun olup devam ederlerdi. Perakende yerine toptan kazanıp kaybedince başarısızmış gibi göründü. Halbuki sen alt tarafı Kasımpaşa'sın. Lider GS'ın 3, Başakşehir ve Bjk'nin 2 puan gerisinde, fb'den 5 puan öndesin. Ne yapsın sana Kemal Özdeş Kasımpaşa ile 8 puan farkla lider mi gitsin..

Kemal Özdeş'in kabahati 4'te 4'le başlayıp arkasından 3 mağlubiyet almak oldu. "7. hafta sonunda 12 puan alacaksınız, kabul mu" diye sezon başı sorsalar hepsi balıklama atlarlardı. 1 kazanıp 1 kaybetme şeklinde 12 puan toplasa kesin hocadan memnun olup devam ederlerdi. Perakende yerine toptan kazanıp kaybedince başarısızmış gibi göründü. Halbuki sen alt tarafı Kasımpaşa'sın. Lider GS'ın 3, Başakşehir ve Bjk'nin 2 puan gerisinde, fb'den 5 puan öndesin. Ne yapsın sana Kemal Özdeş Kasımpaşa ile 8 puan farkla lider mi gitsin..

Gs dep , bşk , ts dep maçlarını oynadılar üstelik bu 3 maça zaten yenilgi yazmaları gerekiyordu.

Şimdi bu yorumcu dedeyi getirip marizlenerek ligin dibine Demir atmayı tercih ettiler

kemal özdeş cidden iyi hoca mı

Dostum adam bir gaz gitti sonra patladi , 3 haftada 10 gol 0 puan giden adamin 4/4 une bakilmaz

Yahut bakilacaksa da , nasil 4/4 yaptiginda kemal de kemal deniyorsa cuvalla gol yiyince de elestirilecek

Ki bize attiklari penalti hatali , bir golumuz de supheli iptal edildi

Fb de lige galibiyetle basladi , sonra 3 haftada 0 cekince cocu yerden yere vurulmadi mi ? Neden kemal olunca hemen "kemal hoca" oluveriyor

Tersinden soyleyim , 3 mac 0 puanla lige baslayip sabretseler ardindan 4/4 galibiyet gelse bu kez de ovulmeyecek miydi ?

Sinan cok samimi bir sekilde soruyorum, sen bu üc hafta sonrasi yollarin ayrilmasini cidden dogru mu buluyorsun?

Usta pek dogru degil ama yani pek kemal ozdes guzellemesi yapmayi da mantiksiz buluyor

Bu adam surekli sisiriliyor

Kasimpasa ne 4/4 yapacak kalitede bir takim , ne de 0/3 yapip 10 gol yiyecek bir takim

Basaksehiri yeniyor Gs den 4 yiyor , 2-0 one geciyor 4-2 maglup oluyor filan

Yani dengesiz , bence td eli filan degmeyle alakasi olmayan cala kalem bir takim

Kendilerine oynayan kafasina gore takilan oyuncu toplulugu

Anliyorum, görüsüne bir sey demiyorum.
Sadece beni sasirtan böyle bir yorumun senden gelmis olmasi.
Yanlis anlama herhangi bir satasma veya saldirma amacim yok, sadece saskinlik ifadesi.

Geri
Üst Alt