Kasımpaşa Küçülmeye Gidiyor, Eren Derdiyok'u Alın

1 senesi kalmis adama 4 Milyon verilmesi benim gözümde enayiliktir. Kasimpasa'ya 6 ayda 6,5 Milyon kazandirdik. Bu oyuncularin birinin 6 ay digerinin de 1 sene kontrati kalmisti.

Kücülmeye gidecek kulübe biz yardima yetistik resmen.

piyasada o kalitede daha uygun forvet bulmak kolay meziyet değil her açıdan doğru transfer nokta atışı yani.

Peki 4'e kimler alınabilirdi sence?

Ama bir dediğine katılmıyorum.Bir sene daha beklersen belki o beklediğin sene boşa gidecek sırf forvetsizlikten?

Ne bilim arar bulursun. Illa hep sadece gözümüzün önünde diye kendi ligimizden mi adam alacagiz?

Benim derdim bu, cünkü maliyetleri hep yüksek oluyor oyuncularin. Cavanda da Trabzon da gözden düsmüs olmasa ona da Eren ve Serdar'a bayildigimiz kadar para öderdik herhalde.

tek başına eren yetmez sigdursun iyileşince 11'e girmeli 4-4-2 üzerinden farklı taktikler denenmeli klasik 4-4-2 ile hiç bir şey olmaz en azından takımdaki zihniyet değişmeli bol pas yerden ve ayağa pas bunlar olursa 4-4-2 de bir istikrar sağlanılabilir

Ne bilim arar bulursun. Illa hep sadece gözümüzün önünde diye kendi ligimizden mi adam alacagiz?

Benim derdim bu, cünkü maliyetleri hep yüksek oluyor oyuncularin. Cavanda da Trabzon da gözden düsmüs olmasa ona da Eren ve Serdar'a bayildigimiz kadar para öderdik herhalde.

Öyle transferlerin yanında katkı vereceği neredeyse kesin adamlar da almak lazım.Geçen sene Carole ve Jose geldi mesela.Bu sene de artık şampiyon olup tahtımızı devralmak için böyle bir dönem geçirdik diye düşünüyorum.

Serdar-Eren-Tolga üçlüsünün maliyetini ben de eleştirdim ama tamamen performansa dayalı konuşuyorum,bu bonservis bedellerine Eren-Tolga alınacak en iyi iki alternatif.İkisi de paraları hak etmek için ellerinden geleni yapıyor,sağolsunlar.

Peki 4'e kimler alınabilirdi sence?

Ama bir dediğine katılmıyorum.Bir sene daha beklersen belki o beklediğin sene boşa gidecek sırf forvetsizlikten?
Ben söylüyeyim.

Misal dembele 3 milyon imza parasına çok rahat alinirdi.
Hem 19 yaşında hemde eren gibi hantal değil.
Eren ise nerdeyse 30 olacak.
2 sene sonra o kafa gollerini biraz zor atar.

Erenin şu anki performansı sizi yanıltmasın.
Burak gibi bir yeteneksiz ve futbol cahili bile bizde gol kralı oldu.
Her zaman diyorum GALATASARAYIN forvetine direk diksen senede en az 15 top çarpar gol olur.

Ayrıca geçmişte söylediklerimin hala arkasındayım.
Eren seneye en fazla yedek olur.
2 aya kalmazda sakatlanir sezonu kapatır.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben söylüyeyim.

Misal dembele 3 milyon imza parasına çok rahat alinirdi.
Hem 19 yaşında hemde eren gibi hantal değil.
Eren ise nerdeyse 30 olacak.
2 sene sonra o kafa gollerini biraz zor atar.

Erenin şu anki performansı sizi yanıltmasın.
Burak gibi bir yeteneksiz ve futbol cahili bile bizde gol kralı oldu.
Her zaman diyorum GALATASARAYIN forvetine direk diksen senede en az 15 top çarpar gol olur.

Ayrıca geçmişte söylediklerimin hala arkasındayım.
Eren seneye en fazla yedek olur.
2 aya kalmazda sakatlanir sezonu kapatır.

Gol atmak mesele değil ki,Eren Burak ve Umut'un yapamadığı birçok şeyi yapabiliyor.Hava toplarında ikisinden de çok daha iyi,topu kontrol edip dönebiliyor,ileri atılan toplarda da Burak'la Umut'a atıldığında kesin kaptırdık derken Eren top tutup pas verebiliyor veya arkaya sektirebiliyor.Takım oyununa birçok açıdan katkısı var yani.Burak salt striker bir forvetti.Yerli oyunculara karşı bir önyargın olduğunu düşünüyorum.

Gol atmak mesele değil ki,Eren Burak ve Umut'un yapamadığı birçok şeyi yapabiliyor.Hava toplarında ikisinden de çok daha iyi,topu kontrol edip dönebiliyor,ileri atılan toplarda da Burak'la Umut'a atıldığında kesin kaptırdık derken Eren top tutup pas verebiliyor veya arkaya sektirebiliyor.Takım oyununa birçok açıdan katkısı var yani.Burak salt striker bir forvetti.Yerli oyunculara karşı bir önyargın olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle yerli oyunculara karşıyım.
Ve bu ön yargim kolay kolay sona ermeyecek gibi.

Erenin,burak ve umuta göre forvet pozisyonunda daha etkili olduğunu bende kabul ediyorum.

Saydığın özellikler bir forvet için olalmazsa olmazlar
Yerli oyuncularda ise bu özellikler den bir tane ya var ya yok.

Ancak yabancı forvetlerin hemen hemen hepsinde bu vasıflar standart halde belli düzeyde var.

Yabancı oyuncular hem daha ucuz hemde kötü çıkma olasılığı yerlilere göre çok daha düşük.

Kesinlikle yerli oyunculara karşıyım.
Ve bu ön yargim kolay kolay sona ermeyecek gibi.

Erenin,burak ve umuta göre forvet pozisyonunda daha etkili olduğunu bende kabul ediyorum.

Saydığın özellikler bir forvet için olalmazsa olmazlar
Yerli oyuncularda ise bu özellikler den bir tane ya var ya yok.

Ancak yabancı forvetlerin hemen hemen hepsinde bu vasıflar standart halde belli düzeyde var.

Yabancı oyuncular hem daha ucuz hemde kötü çıkma olasılığı yerlilere göre çok daha düşük.

Eren in su anki performansi tabii ki parmak isirtacak cinsten. Eren cok kaliteli bir oyuncu. Burak ve Umut salagi ile karsilastirmamamiz lazim. Eren komple forvet. Burak gibi tek meziyeti defans arkasina kosu degil. Teknik bir yorum yapmistim daha once gelse cok faydali olur demistim bende forumda. Ama bu maliyete degil. Dembele belesti. Dedigin gibi 2m imza parasina filan cok rahat gelirdi. Eren kac sene ust duzey oynar saibeli o da. 1 sene sozlesmesi kalmis adama 4m verildigi nerden gorulmus yahu. Dembele her yonden daha mantikli bir hamle olurdu bana gore. Eren kotu yetersiz oldugu icin filan degil tabii.

Eren lig için yeterli ancak seneye 1 transfer daha gerekli. Müthiş öngörümü herkes görmüştür.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu açan adminden en başta kendisini sonrada ülke içinden transfer isteyen tüm üyeleri BANlamasini talep ediyorum.

Yeter be tüm kazmalar bize geliyor.
Sırf 2 çöp ten kurtulacağız diye yeni çöp istemiyorum.

HELAK OL DURSUN.
Erene çöp diyen kendisi çöptür.
Kısa ve net..

Kasimpasaya gelmeden önce bas bas bagiriyordum burda, tebrikleri alayim

1 senesi kalmis adama 4 Milyon verilmesi benim gözümde enayiliktir. Kasimpasa'ya 6 ayda 6,5 Milyon kazandirdik. Bu oyuncularin birinin 6 ay digerinin de 1 sene kontrati kalmisti.

Kücülmeye gidecek kulübe biz yardima yetistik resmen.

Konuya öyle göz atarken gördüm.Yalnız Ereni üç büyüklerde istiyordu Can. 3 milyonu beşiktaş verdi zaten emin ol.Parayı veren düdüğü çalar oldu.Bence Galatasaray transfer politikalarını incelediğimizde, çok çok doğal bi rakama alınmış Eren.

Sırf Donk ile Linnese geçen sene o parayı vermiştik.

Geri
Üst Alt