Kasımpaşa Kupaya Katılacak, Fenerbahçe Kararı Gözden Geçirecek

Bir kulvarda daha maç oynamaları olumlu benxe çünkü uefadan elenmeye uğraşıyorlar

Hakkaten bu sikeciler super cuptan cekildi diye ceza almadilarmi?

Böyle adaletin icine edeyim

Hakkaten bu sikeciler super cuptan cekildi diye ceza almadilarmi?

Böyle adaletin icine edeyim
Prosedürü tam bilmiyorum ama maça hiç cikmasalar ceza var diye yazılar hatırlıyorum o sebepten genc çocukları sahaya çıkardılar diye hatırlıyorum tabi daha doğru bilgi varsa bilemem

Her maç penaltı atma hakkı ile geri dönmeyi kabul etmişlerdir

Şartlar:
Fenerbahçe her kupa ve lig maçında en az 3 penaltı kullanacaktır.
Fenerbahçe'nin istemediği hakemlerin hakemliği bitirilecektir.
Galatasaray'lı oyuncuların ayağını kırmak serbest olacaktır. Böyle durumlarda rakiplere herhangi bir yaptırım uygulanmayacaktır.
Galatasaray'a penaltı veren hakemler hapse tıkılacaktır. Ancak Galatasaraylı oyuncu müdahaleden dolayı vefat ederse penaltı verilebilir ama karşılığında rakibe 3 de penaltı verilecektir.

Herseyden bağımsız bu kupa bencede angarya yaptığın masraf karşılığı kupayi alırsan aldığın para 3 milyon TL dalga gecer gibi parayı esas götüren yayıncı kuruluş o yüzden bizde katilmayacaz desek ipe ipe bizede gelirlerdi katılın diye

Tff nin keyfi olarak kupaya katılmayan (güzide) kulüpleri kupaya katılmak üzere ikna etmek gibi bir görevi mi varmış? Bakalım daha neler göreceğiz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüpler birliği başkanı tüm kulüplerin hakkını arayacağına kendi kulübünün hakkını arıyor demek. Madem şartlar ile ilgili sıkıntı var bu her kulüp için gerekli değil mi?Hoş öyle olmadığını hepimiz biliyoruz.

Geri
Üst Alt