Kasımpaşa Maçı 11'miz Belli Oldu!

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
DnEaMFAXoAEwvy8.jpg

Yedeklerimiz: İsmail, Mariano, Ahmet, Selçuk, Ömer, Onyekuru, Fernando, Yunus, Muğdat, Feghouli #GSvKSM

Tehlikeli bir rotasyon ama Sinan disinda iyi oldugunu dusunuyorum.

Diagne yüzünden Donk stopere koyardim. Hoca Fernando + Mariano yu CL'e sakliyor. Hayirlisi

Linnes icin cok zor bir aksam olacak. Hem Treze karsisinda hem de Sinan önünde...

Diagne yüzünden Donk stopere koyardim. Hoca Fernando + Mariano yu CL'e sakliyor. Hayirlisi

Linnes icin cok zor bir aksam olacak. Hem Treze karsisinda hem de Sinan önünde...

Sinan disinda iyi ilk 11.

Maicon zaten kesik yemeyi hak ediyordu. Ben yine Ahmet'i oynatir diye korkuyordum.

Sinan disinda iyi ilk 11.

Maicon zaten kesik yemeyi hak ediyordu. Ben yine Ahmet'i oynatir diye korkuyordum.

Çok riskli 11.Allah yardımcımız olsun.

Bugün kazanırsak Loko maçına da bu 11 çıkar farkında mısınız

Nesi iyi bok gibi 11

Terim'in klasik hamleleri bunlar.

Hazırlık kampında Ozan bizimle olsa zaten 11 başlayacaktı sezona işaretini orada sakatlığı ile ilgili açıklamaları ile vermişti.

Bu 11'de sadece Sinan yerine Onyekuru oynardı. Rotasyon da o ve Fernando için geçerli kalan klasik 11.

mariano,fernando,onyekuru,maicon kesik yemiş ozan sürprizi bekliyordum tabi hocadan ama inşallah alırız..

Ben artık dış güçlerin varlığına inanıyorum.

Ben artık dış güçlerin varlığına inanıyorum.

2011-2012 sezonunda beşiktaş maçı öncesi Servet ayısını kesip Semih'i koymuştu Ujfa yanına hoca ve o günden sonra Semih ile devam etti. Benzer bir akşam olabilir.

Kadroya bakılırsa iyi oynayacagimizi düsünmüyorum. Maci kazanalim, kafi.

Riskli buldum açıkçası bu 11i.Sinan yerine feghouli koyulabilirdi.

Geri
Üst Alt