Kasımpaşa Maçı 11'miz Belli Oldu!

Pek kıymetli imparator Fatih Terim hocamın inadı tuttu yine tuhaf işler peşinde. :D

Maç formuna da yazdım bekliyordum böyle bir kadro bence berbat bir kadro her maçın önemi var herşeyi geçtim bu kadar insan güzel futbol ve oyuncuları izlemeye geliyor hadi rotasyon yaptın niye o zaman Feghouli'yi kazanmaya çalışmıyorsun ? Yada Muğdat'a şans verilmiyor ?

Orta saha hariç REZALET.

Kazanirsak Cl macina ayni 11'le cikacagimizi sanmiyorum.En azindan Onyekuru'nun 11'e girecegini dusunuyorum.Fernando ve Mariano belki olmayabilir ama bu ikisinin de 11'de olacagini dusunuyorum

Hoca yine sacma sapan işler pesinde

Muğdat santrafor Onyekuru da sol açık rotasyonundalar. Hoca bunları başka yerde kullanmayı düşünmüyor. Artık o nerde bu nerde demeyelim? Ya Garry ya Onyekuru oynar solda. Birini sola birini sağa atar diyenler yanıldı sanki. Ben de Fatih hocam gibi düşünüyorum bu konuda. Bir oyuncu bir mevkide oynamalı genelde. Değişken mevkili oyunculara bir türlü kanım kaynamadı.

bu eren insallah deplasmanlarda oynamaz. sertlige dayanamiyor yumusak herif. sinan sonradan girince is yapiyor. mugdat oldu mu hoca

Geri
Üst Alt