Kasımpaşa Maçı Hakemi Belli Oldu

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
18 Şubat Pazar 19:00'da oynayacağımız Kasımpasa maçını Halis Özkahya yönetecek.

DWD53a-W4AAV6P-.jpg:large

Son derece düşündürücü bi istatistik.

[FONT=&quot]Galatasaray, Halis Özkahya’nın yönettiği son 7 deplasman maçının sadece 1’ini kazanabildi.[/FONT]

Son 7 deplasman maçımızda 1 galibiyet almışız Özkahya ile.

Kasımpaşa 9 maçta 6 G 3 B almış yine aynı hakem ile.

Feghouli’yi haksız atan ve Trabzon maçını katleden, Başakşehir Osmanlıspor maçını 4 dakika gösterip 3. Dakka da bitiren , Emre’yi küfür edince oyundan direkt kırmızı ile atamayan operasyon çocuğu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli’yi haksız atan ve Trabzon maçını katleden, Başakşehir Osmanlıspor maçını 4 dakika gösterip 3. Dakka da bitiren , Emre’yi küfür edince oyundan direkt kırmızı ile atamayan operasyon çocuğu

federasyon memnun adamdan demek oluyor.

operasyon var gibi görünüyor umarım kayıpsız çıkarız

bu onun bunun cocugunu niye bizim maça veriyolar hala?bi de buna karşı oynayacagız şimdi

Lol.

hakemide yenmemiz gerekecek. bu herif azılı Galatasaray düşmanıdır. bizim yöneticiler maç öncesi yaygara koparmalı

Maça beni atasalar yine kimse memnun olmayacak. Dolayısıyla bu hakemle olan tüm istatistiklere koyalım Galatasaray'a bir şey olmasın.

Sonuç mu? Tertemiz üç puan... Tarihe ve saate bakınız. Sevim demişti dersiniz.

Maça beni atasalar yine kimse memnun olmayacak. Dolayısıyla bu hakemle olan tüm istatistiklere koyalım Galatasaray'a bir şey olmasın.

Sonuç mu? Tertemiz üç puan... Tarihe ve saate bakınız. Sevim demişti dersiniz.
Yanlış hatırlamıyor isem senin rahat geçecek dediğin her maçta aleyhimize bir şey oldu.

Yanılıyorsunuz. Geçmişteki tüm tahminlerime bakabilirsiniz Kenan Bey.
Daha yeni Sivas maçı mesela, asacağız, keseceğiz, sonra maç esnasında bu maçı döndüreceğiz diye yazdığını hatırlıyorum.

Bir ek daha yapıyorum, Juventus - Tottenham maçı 2-0 oldu bu ne ya deyip uyudun maç döndü.

Son düzenleme:
Ben Alper Ulusoyu fener icin bekliyordum neyse iyi olmuş yardımcıları da sağlam

Daha yeni Sivas maçı mesela, asacağız, keseceğiz, sonra maç esnasında bu maçı döndüreceğiz diye yazdığını hatırlıyorum.

Bir ek daha yapıyorum, Juventus - Tottenham maçı 2-0 oldu bu ne ya deyip uyudun maç döndü.

2JEmA0.jpg

Geri
Üst Alt