- 9 Ağustos 2011
- 60.486
- 33.828
- 3.408
18 Şubat Pazar 19:00'da oynayacağımız Kasımpasa maçını Halis Özkahya yönetecek.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[FONT="]Galatasaray, Halis Özkahya’nın yönettiği son 7 deplasman maçının sadece 1’ini kazanabildi.[/FONT]
Son 7 deplasman maçımızda 1 galibiyet almışız Özkahya ile.
Kasımpaşa 9 maçta 6 G 3 B almış yine aynı hakem ile.
Feghouli’yi haksız atan ve Trabzon maçını katleden, Başakşehir Osmanlıspor maçını 4 dakika gösterip 3. Dakka da bitiren , Emre’yi küfür edince oyundan direkt kırmızı ile atamayan operasyon çocuğu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son 7 deplasman maçımızda 1 galibiyet almışız Özkahya ile.
Kasımpaşa 9 maçta 6 G 3 B almış yine aynı hakem ile.
Feghouli’yi haksız atan ve Trabzon maçını katleden, Başakşehir Osmanlıspor maçını 4 dakika gösterip 3. Dakka da bitiren , Emre’yi küfür edince oyundan direkt kırmızı ile atamayan operasyon çocuğu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlış hatırlamıyor isem senin rahat geçecek dediğin her maçta aleyhimize bir şey oldu.Maça beni atasalar yine kimse memnun olmayacak. Dolayısıyla bu hakemle olan tüm istatistiklere koyalım Galatasaray'a bir şey olmasın.
Sonuç mu? Tertemiz üç puan... Tarihe ve saate bakınız. Sevim demişti dersiniz.
Yanlış hatırlamıyor isem senin rahat geçecek dediğin her maçta aleyhimize bir şey oldu.
Daha yeni Sivas maçı mesela, asacağız, keseceğiz, sonra maç esnasında bu maçı döndüreceğiz diye yazdığını hatırlıyorum.Yanılıyorsunuz. Geçmişteki tüm tahminlerime bakabilirsiniz Kenan Bey.
Daha yeni Sivas maçı mesela, asacağız, keseceğiz, sonra maç esnasında bu maçı döndüreceğiz diye yazdığını hatırlıyorum.
Bir ek daha yapıyorum, Juventus - Tottenham maçı 2-0 oldu bu ne ya deyip uyudun maç döndü.