Kasımpaşa Maçı Hakemi Belli Oldu

2JEmA0.jpg

:asd:

Sivas maçında ben Terim'in kafayı yiyeceğini hesaplamamıştım.

Bir de Tottenham maçında ben Tottenham'ın yenilmeyeceğini söylemiştim. Nitekim Juventus balı olmasaydı kazanacaklardı bile. Berabere bitti. Dolayısıyla bir yanılgı söz konusu değil.

:asd:

Sivas maçında ben Terim'in kafayı yiyeceğini hesaplamamıştım.

Bir de Tottenham maçında ben Tottenham'ın yenilmeyeceğini söylemiştim. Nitekim Juventus balı olmasaydı kazanacaklardı bile. Berabere bitti. Dolayısıyla bir yanılgı söz konusu değil.
Yanılgı yok doğru ama sen uyuyana kadar maç gitti, sen uyuduktan sonra geldi. Var sende bir yamuk.

her deplasmana ali palabiyik cuneyt cakir firat aydinus birde bu hiyari veriyorlar. baska hakem yok zannedersem. susarsan olacagi bu

ben bu hakemi de yeneceğiz tabirine çok takılıyorum nasıl yeneceksin hakemi? Kafa mı atacaksın? Ayağından top mu alacaksın? adamın elinde öyle bir şey var ki(düdük) maçı istediği şekle rahatlıkla sokup getirebilir yani.

Yeter artık daha fazla susup hakemlerin maçları istediği gibi değiştirmesine tahammülümüz kalmadı yıllardır

Kendi evimizdeki en basit maçlarda bile 2 penaltımız es geçiliyor son anda saçma uydurma kartla topçumuz oyundan atılıyor

Ama ne basında yer buluyor ne çıkıp bir yöneticimiz açıklama yapıyor. Artık düzenli hale geldi her maç hata her maç hata, hakemlerin bunu bilinçsiz yaptığını veya penaltıları görmedikleri için çalmadıklarını düşünmüyor yönetimimiz değil mi ?

Artık ses çıkarma vakti bu sezon bize yapılan hatalar fb&bjk&başakşehir 'e yapılmış olsaydı aylarca hakemler konuşulur asılıp kesilirdi. Ama Galatasaray düzenli olarak her maç hakemler tarafından doğranıyor kimseden ses çıkmıyor ?

ben bu hakemi de yeneceğiz tabirine çok takılıyorum nasıl yeneceksin hakemi? Kafa mı atacaksın? Ayağından top mu alacaksın? adamın elinde öyle bir şey var ki(düdük) maçı istediği şekle rahatlıkla sokup getirebilir yani.

Aynen.İnsanlar sanıyor ki 34 maçın 34'ünde de aynı performansı göstereceksin.Böyle bir şey yok.Ortalama şampiyon bir takımı baz alırsak (Mesela 76-77 puan.) 34 maçın en fazla 20'sinde taraftarı tatmin eden bir performans sergileyebilir takım.Bu 20 maçtan 1,maksimum 2 tane kazanamadığın maç çıkar.Geri kalan 14 maçın 3-4'ünde ekstra galibiyet alırsın,kötü oynadığın halde kazanırsın.Bu rakam 5'e de çıkabilir. geri kalan 10 maçta da puan kaybı olur.Sen ekstra galibiyet alacakken hakem kararlarıyla puan kaybı yaşarsan şampiyon falan olamazsın.Bunu anlamıyor millet.Takımın nasıl oynadığı,hakem kararlarıyla alakalı değil.

Halis muhlis operasyon çocuğu

Alnitak Alnilam Mintaka

Farketmez

Biz 3 puan icin isimize bakalim futbolumuzu oynayalim

biz bu halis le en son nezaman mac kazandık son 4-5 yılda yok sanırım deplasman ise hic yoktur

Geri
Üst Alt