Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Yangın tayfa göreve... bugün değilse ne zaman?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet Künkçü

Yunus 10 numaraya geçip raşit kanatta olabilirdi ama neyse ki hocamın bir bildiği vardır

Ne matası ya illa 60 dakika 10 kişi oynayacağız. Rashica da sonradan girdiği maçlarda etkili olamıyor yunusun aksine.

Çok yanlış kadro.

Muhtemelen Mata yine got edecek hepimizi. Ancak riskli hamle. Hocamiza guvenim sonsuz oldugu icin susuyorum simdilik.

geleneksel - gs'de yeni transfer edilen futbolcu ilk resmi maçta yedek soyunur şöleni devam ediyor...

isterse 1 yıl antremana çıksın, ilk resmi maçta o kulübeye oturulacak.

Yunus tercihine bir nebze katılabilirim..Zaniolo yeni hazır değil falan onada katılırım.Yedekte kötü gidişatta güvenebileceğin bir adam olur zaniolo onada tamam.

Ama iç sahadaki maçlarda özellikle orta sahada torreiraya çok yük biniyor ve rakiplere çok ciddi imkanlar veriyorken matanın oynaması çok büyük hata..Bu tercihler malesef hayal kırıklılığı yaratıyor..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence hem kerem hem yunus aynı anda sahada olmamali. Daha öncede defalarca denedik. Allah dan rasicka devreye girmisti. 1-0 olsun bizim olsin

Raşitsa'ya ayıp olmuş ama vardır Okan Hocanın bir bildiği

Kasımpaşa'nın orta alanda baskı gücü zayıf. Hoca bu yüzden sette daha iyi top kullanabilen oyuncuları tercih etmiş. Ben sadece Adekugbe 'yi beklemiyordum.

Eldeki kadroya bak, çıkan 11e bak. Puan kaybı loading.

Geri
Üst Alt