Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Yunus'un zaten haftalardır yükselen bir form grafiği var. Zaniolo bence ilk maçta AMC oynamamalıydı. Çünkü asıl yeri orası değil. Daha teknik ve iyi top kullanabilen Mata tercihi var ve hocaya saygı duyuyorum.

Mertens yokken bile Yusuf kadroya giremiyor onun için oldukça verimsiz bir sezon oldu.

Hayırlısı diyorum.. 2 maçı kazanırsak fişi çekeriz kim nasıl oynamış umrumda değil 1-0 olsun iksiide başka bir şey istemiyorum.. bende mata yerine zaniolo beklemiştim sağda raşit beklemiştim ama dediğim gibi hepside iyi oyuncu derdimiz bu olsun yapacak bir şey yok..

mata son maclarda baya ii

ekıbımızı takıp etsenız keske

Reis rahat ol ekibimizi çok yakından takip ediyoruz.
mata formda falan değil.Matanında şu haliyle formda olma ihtimali yok.Bu saatten sonra çok az süreller alabilecek bir oyuncu.Hani net olarak hatalı transfer fakat hadi alınmış ona göre yorum yapıyoruz.Şu maçta golde atsa asistte yapsa bu durum değişmeyecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis rahat ol ekibimizi çok yakından takip ediyoruz.
mata formda falan değil.Matanında şu haliyle formda olma ihtimali yok.Bu saatten sonra çok az süreller alabilecek bir oyuncu.Hani net olarak hatalı transfer fakat hadi alınmış ona göre yorum yapıyoruz.Şu maçta golde atsa asistte yapsa bu durum değişmeyecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30 dklık üst düzey oynuyabilir

Zaniolo ve Rashica'yı bekliyordum şahsen. Lakin hazırlık maçlarında Yunus, Rashica'dan çok daha iyi performans vermişti o yüzden anlaşılabilir. Mata yine diri gözükmüştü ama Mata 11'de başlamak her halükarda hata bence.

Olay bana tamemen gönül almaca ve siz de bu takımın parçasısınız mesajı vermek gibi geldi. Tamam Zaniolo geldi ama sizi de silmiyorum baabında.

Mata ısrarının nedenini merak ediyorum. Yürüyecek hali yok

Yine yanılmadı çok şükür. KINGZAT

Beklenen 11 den 2 farklı oyuncu var, umarım etkilemez.Çok kritik bir virajdayız puan kaybına tahamülümüz yok.En kötü 2. devre 2 aslan girip maçı alır.

Nesi var yav kadronun? Yunus çıkışta. Mata fizik olarak eski halinden daha iyi. Mertens yokken 11 çıkması normal. Sol bek eldekilerden kimi oynatsan itiraz etmem. Kenarda da zıpkın gibi adamlar var. Vurur geçeriz.

Şu kadroda zaniolo ve rachica ilk 11 oynayabiliyor sınırlamaya göre. Adekubbe kerem ve Abdülkerim var. neden Mata ve Yunus anlayamadım. Maçı izlerken anliycaz bakalim

Rashica, Baris, Kazimcan, Dubois, Zaniolo gibi adamlar varken Adekugbe, Yunus, Mata’nin sorgulanmasi normal. Ikinci yari girer hemen hepsi.

Eyvah eyvah. İnşallah kazanırız da gerisi önemli değil.

Aslında 11 de başlayan oyuncu 47-48 dakika oynarken sonradan giren adamlar 55-56 dakika oynayabiliyor uzatmalarla:)

Geri
Üst Alt