Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Berkan kumarı bu sefer elimizde patlamaz inş kasımpaşa rizeye göre daha iyi hücum edip gol bulabiliyor Abdülkerim varken berkan gereksiz gereksiz işler yani

lan yine mi berkan savunmada

Gerekirse Muslerayi çıkartır ama yinede berkana yer bulur

Fenerbahçe maçına 2 stoperle girmek istiyor Okan hoca. Çok bariz.

Sanchez 2 hafta yok ve sakatlanmaya meyilli.
Abdülkerim yeni iyileşti, bi daha sakatlığı nüksederse sezonu kapatır.
Nellson tek sağlam adamımız ama neticede defans oyuncu, sakatlanmasa bile kart cezalısı durumuna düşebilir edebilir vs.

Bence Okan Hoca'nın yaptığı çok ciddi bir hata, Abdulkerim ilk 11'de başlamalıydı.

Berkan mı? Eyvah eyvah eyvah!

Sikintili 11

Berkanin stoper olmasinin yaninda ben kerem ve barisin ayni anda kanatlarda oynamasina sicak bakmiyorum. Cok kisir kaliyor bu ikili.

Barisi sag bekte zahayi da sag önde oynatirdim ben. Kaani da berkanin yerine stoperde oynat.

Aynen beyler sizin bildiginizi gordugunuzu okan hoca bilmiyor goremiyor. Bilmiyordu apoyla cikmayi ya da kaani stoper yapmayi hahaha harbi bizim bazi taraftarlar sasirtiyor beni ya

Berkan son macta cok iyi oynadi

Sanchez sakat,abdulkerim ise uzun suredir sakat ve 2 gün takim la idmana cikmis

Eger forma adaleti diyecekseniz iste forma adaleti budur

.................MUSLERA............
.... KAAN.... NELSSON... BERKAN...
BARIŞ...TORREİRA...DEMİRBAY...KÖHN
.................... MERTENS...................
............ İCARDİ...... KEREM..........

şu maçta riske girmenin cezası çekilmez umarım , Apo madem kadroda olabiliyor neden yedekte yav.Hani öyle mal bir takımla da oynamıyoruz ilerisi çok haraketli adamların.

Başarılar Aslanlar. Stopersiz (tek stoper) devam ediyoruz yine. Berkan işin bir tık daha zor elinden gelenin biraz fazlasını yapman gerekecek. Takım savunması güçlü durursa rahat kazanırız.

Geri
Üst Alt