Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Evet çok bilmişler yine üşüşmüş başlığa

Geçen haftanın aynı kadrosu. Apo hala iyileşmemiş olmalı. Yine Zaha ikinci yarı girecek ama katkı veremeyecek. İcardi forma girmiş olsa bari. 1 hafta dinlendi.

Berkan kasımpaşanın herhangi bir stoperi kadar bizde stoper oynar diye düşünüyorum, bırakın onlar hesap yapsın. Nelson hava toplarını vermez zaten, gol atmaya odaklanalım

Yav abicim yazsana Barış'ı beke Kağan'ı stopere işte. Berkan illa başımızı yakacak öyle vaz geçilecek. Hatasız oynar inşallah diyelim ne diyelim.

Beklenen kadro bu zaten.Apo Sanchez sakat aurier yok.Barışı da sağ kanatta değerlendireyim duruma göre beke alır ağa ziyech zaha tete koyarım diyor.Kadro bundan başka olmaz önemli olan oyun kalitesi nasıl olacak bu kadro 6 da attı gene öyle oynarsa süper olur

Bu işe son maçta da kızmıştım. Bence hala yanlış tercih olduğunu düşünüyorum, Berkan’ın iyi maç çıkarmasına rağmen. Ben yine Kaan stoper, Barış sağ bek olsun isterdim. Maçın büyük kısmında aslında Barış bek, Zaha açık oynadı. Bence çekindiği yer Barış’ın sağ açık oynamadı değil, Kaan’ın stoper oynaması. Yani stoperde Kaan’ın Berkan’dan daha kötü ya da oyununa daha az uyumlu olacağını düşünüyor hoca.

Tuhaf, neyse vardır bir bildiği

Yedekler Zaha, Ziyech, Tete; sahadakiler Kerem ve Barış.

Kulübü yönetenler şu durumdan bir ders çıkarırlar mı hiç sanmıyorum

güçlü bir yedek kulübesi var. Balperi bek oynatmak bale'ı bekte kullanmak gibi olurdu. Dinamo gibi adamı hücumda değerlendireceksin.

Maçın adamı "Berkan" olacak kanaatindeyim.

Berkan tekrar stoper, bari bu macta fazla öne cikmasa, son macta üc dört kere neredeyse rakip ceza sahasina gidiyordu topla. Bukadar öne cikip topu kaybedersen rakip oyunculara kontra icin ikram sunarsin

Geri
Üst Alt