Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Olum siz niye korkuyorsunuz Osimhen ile Icardi’yi beraber gören Paşalılar korksun.

Paşa’da opuku mu, yasin mi durduracak Osimhen ile Icardi’yi?

Kanatlar top rakipteyken iç os gibi oynayacak bence ikisi de buna uygun ısıran adamlar. Yok çizgide bekliceklerse işimiz yaş

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelerti kaybetme maçı puanla birlikte sanki ins hem Jelerti hem maçı kazanırız

Torreira ve Davinson başlasaydı keşke neyse inşallah hemen golleri peş peşe bulur galibiyeti alırız

Torreira yan pas geri pas yapmayacagı icin hucuma daha rahat cıkarız

Benim totem gerçek olacak galiba. Bu 11 ile Kasımpaşa'nın bizi 5'lik yapması çok muhtemel. Bari orta sahada Kerem yerine Berkan olsaydı.

Kasımpaşa bizim oyuncuları tutmak için orta sahayı geçebilecek mi acaba ? Kendini Kasımpaşa yerine koy ve düşün. Bu oyuncuları durdurmak kolay mı hangisini tutacaksın ?

yaw tekniği taktiği rotasyonu geçin rakip belli önde icardi osimhen var pomp show

Rotasyon elbette yapılmalı ve gerekli ona lafım yok ancak bu ligde as kadroyla çıkman gereken maçlar Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Samsun, Göztepe, Eyüp, Kasımpaşa. Diğerlerine istediğin rotasyonu yap ama bunlara yapma. Ki zaten Kasımpaşa bu maç için %100 mamalanmıştır. Kadro bana çok riskli geldi.

Bugun Inter macini izlediyseniz attiklari ucuncu golde iki topta gol attilar. Stoper Thuram'a defans arkasina uzun top atti. O da yayin uzerine Martinez'e cikardi. Aynini Okan'in takimindan bekliyorum.

Geri
Üst Alt