Kasımpaşa Mağlubiyetinin Sorumlusu Kimdir?

operasyoncu fatihe tirt dedim diye bos adam oluyom

yalniz fatih suan olsaydi; umut, sabri gibi oyun zekasi olmayan oyunculara oyun zekasi yukleyecekti galiba. Fatihin kurdugu savunma hattina bak, biz hep boyle oynuyoz zaten. her macta geride bombos alanlar birakiyoz. eger cesur ve bitirici takim olursa karsimizda fark oluyor. mesela real ve kasimpasa maclari buna bi ornek. Anadolu takimlari cok kotu oldugu icin gerideki bosluklari degerlendiremiyorlar. Bunun sonucunda defomuz ortaya cikmiyordu. tabi fatih fani arkadaslar bunlarin farkinda degiller.

ben chedjou'yu savunurken GS'de stoper oynamanin ne derece zor oldugunu anlatmistim fatihcilere ve hayri cund'a, rakibin 2 ser kanatla gelirken sen kanatsiz oynuyorsun. ortasahada eksik forvette fazla oynayinca merkezdeki direncinde dusuyor. kenar bolgede kesinlikle bi kuvvetinde olmadigina gore savunma anlaminda bir hicsin.

bugun en iyi savunmaci melo bile stoper mevkisinde inanilmaz bocaladi. ozellikle stoperlerimize soven arkadaslar bi daha dusunsun bu konuyu.

ben manciniye hic suc vermiyorum istese bile basarili olamaz.

sucu bu sezon basinda gidip istemedigimiz o tffyle isbirligi yapan kiside aramak lazim.

biraz rijkaard dönemine andiriyor kicini yirtsa basarili olamazdi rijkaard

cünkü sIke dönemine ve GSin muhaflefetine denk gelmisti.

simdi ayni olay yasaniyor !

sezon başında transfer yapmayan, sezon ortasında saçma sapan transferler yapan zihniyet

kesinlikle mancini halbuki ne çok sevmiştim seni nasıl böyle acemi hatalar yaparsın ilk geldiğinde alışma dönemi dedik falan ama bu kadar olmaz yaaa böyle bir maçı ş.ligine direk gitme maçında t.kupasından 1000 kat daha önemli bir maçta nasıl böyle bir kadro yapısıyla çıkarsın futbolcuları zaten konuşmaya gerek yok MELO ve diğerleriiiiiiiiiiiii

Suçlu benim. Millete laf anlatma derdine düşüp abuk subuk kendimi cendereye atıp kafaya taktığım için her şeyi.

Benim gibi düşünenler de suçlu. Çünkü burada herkes mantık içinde değil burnunun dikine giderek tartışmayı düstur haline getirmesine rağmen hala saf saf ikna etmeye çalışmak için gerizekalı olmak lazım.

Evet kabul ediyorum. Hayatımın merkezine bu kadar G.Saray'ı koyduğum için de suçluyum. Gidip Ünal Aysal'ın futboldan anlamadığını, PROFESYONELLİK DEDİĞİ şeyin futbolda ancak FUTBOL İÇİNDEN GELEN PROFESYONELLERİN FLORYA'DA olduğunda geçerli olduğunu savunduğum için, birilerine (Terim lobisi, siyasi irade, düşman yaratma politikası, kaos) rağmen başarının imkansız olduğunu görüp bu yüzden yaptığım eleştirileri sürekli Aysal'a olan duruşuma bağlayanlara laf anlatma derdine düşüp HAYATI ISKALADIĞIM için.

Bu kadar hırslı ve coşkulu şekilde takım tutup, her sene şampiyonluk ve güzel futbol görmek istediğim için ve doyumsuz bir başarı oburu olduğum için.

Herkes suçlu aslında. Çünkü kimse kimseyi anlama derdinde değil birbirine laf yetiştirme, hor görme, aşağılama derdinde olduğu için.

Hadi eyvallah.

Şu Çakır'ın maçlarına bir çare bulunsun artık. süper-finalden beri her maçında doğruyor bizi.

Suçlu benim. Millete laf anlatma derdine düşüp abuk subuk kendimi cendereye atıp kafaya taktığım için her şeyi.

Benim gibi düşünenler de suçlu. Çünkü burada herkes mantık içinde değil burnunun dikine giderek tartışmayı düstur haline getirmesine rağmen hala saf saf ikna etmeye çalışmak için gerizekalı olmak lazım.

Evet kabul ediyorum. Hayatımın merkezine bu kadar G.Saray'ı koyduğum için de suçluyum. Gidip Ünal Aysal'ın futboldan anlamadığını, PROFESYONELLİK DEDİĞİ şeyin futbolda ancak FUTBOL İÇİNDEN GELEN PROFESYONELLERİN FLORYA'DA olduğunda geçerli olduğunu savunduğum için, birilerine (Terim lobisi, siyasi irade, düşman yaratma politikası, kaos) rağmen başarının imkansız olduğunu görüp bu yüzden yaptığım eleştirileri sürekli Aysal'a olan duruşuma bağlayanlara laf anlatma derdine düşüp HAYATI ISKALADIĞIM için.

Herkes suçlu aslında. Çünkü kimse kimseyi anlama derdinde değil birbirine laf yetiştirme, hor görme, aşağılama derdinde olduğu için.

Hadi eyvallah.

Yazının hepsine katılmasamda, " Bu kadar hırslı ve coşkulu şekilde takım tutup, her sene şampiyonluk ve güzel futbol görmek istediğim için ve doyumsuz bir başarı oburu olduğum için. " cümlende çok haklısın.

Bu maçın sorumlusu elbette Mancini. Ancak sezonun sorumlusu, sezon başladıktan sonra 4. yıldızı umursamayıp milli takımla anlaşan Fatih Terimdir.

bu sene yasadıgımız herseyin sorumlusu kebapcıdır. kendi mantığına göre kurduğun bir takımı 7-8.haftada bırakamazsın. hem de futbol tarihinin yüz karası tüpcüyle ortak olmak icin

En önemli sorun Kasımpaşa'nın bizden daha kaliteli oyunculara sahip olması.İtirazı olan ??

Geri
Üst Alt