Kasımpaşa T.D. Cihat Arslan: "Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz tercihini eleştirdi.

Radyo Gol'e konuşan Arslan, "Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar." dedi.

Cihat Arslan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

Sakatlıklar yaşadık, covid durumları yaşadık ama bunlara rağmen daha fazla puan toplamalıydık. Bu takımın %50'si sakatlıklardan dolayı oynamadı. Bu hafta galibiyet için iyi hazırlandık, galibiyet istiyoruz.

Bina taşınamaz haldeyse inşaya sıfırdan başlamalısınız. Ancak gerçekten sıfır noktasında mıyız ? Piontek dönemini hatırlıyoruz. Piontek Avrupa Şampiyonu olarak gelmişti. Piontek dönemi puan olarak başarısız bir dönemdi ancak bırakılan yapı çok kıymetliydi. Birçok antrenöre de yol açtı ve onların başarılı kılınmasında ana sebep oldu. Belki Stefan Kuntz'un hayalinde de bu olabilir.

Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar, Federasyon çaycısını değiştirmeye güç yetiremiyor. Ülke futbolunu mu değiştirecek?

Ya Cihat bi git oğlum...

Lan kendi vatandaşın zaten ülkeyi bu hale getirdi. Futbolun ardına koydu, mızmız çocuk gibi yabancı sınırı diye ağladı.
Sövecem en son kendi vatandaşımıza. Ulan yabancı sınırı çıkar ortaya çıkarlar evlatlarımız, hoca lazım olur kendi evltlarımız.
Bsg ya

"Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin"

diye konuştu kadrosunu full yabancılardan oluşturan teknik direktör(!)

Benim de Kuntz'dan pek bir beklentim yok ama kendi vatandaşından Milli Takımın başına geçebilecek çapta olan bir hoca öneri versin o zaman.

Biz seni de biliriz Cihat, sen Hamit'in yerinde olsan Emre Belözoğlu'nun geleceği o kadar garanti ki.

Bir bitmediniz ... fetö çocukları.

Bırakın adam bir kere olsun bir şey denesin, geliştirici bir hoca getirdik, belli ki adam işine saygılı, dört kolla sarılacak işine.

Biraz susun da adam işini yapsın.
2 sene sonra cetveli alırsın, artı eksi yanyana yazarsın.
Böyle milliyetçilik ayağı altında, kendi adamını bir yerlere getirmekten bu haldeyiz zaten.

Gscimbom mobil

Helal olsun işte böyle cesur konuşan isimlere ihtiyacımız var ama ağır saçmalamış

Yerli hoca düşüncesine bende katılıyorum. Konuşma cesaretide takdire sayan.

Söylediklerinde saçmalamis. Yerli hocalar kendiside dahil asiri derecede yetersiz. Avrupa'daki hocalar bu işi bizden iyi yapıyor. Zaten kendileride bu durumu biliyor ama inadına vatan millet Sakarya muhabbetine de devam ediyorlar. Hocalık konusunda Fatih hocanın eline su dokebilecek başka türk hoca yok. Hatta biz böyle bir değerimizi bile herşeyi ben bilirim huyundan ötürü yerin dibine sokuyoruz.

Küçümsendiğini düşünüyormuş.

Küçüksün zaten.

nestor meastro bunu yenerse bu hafta kovulacak hala milli takimla ilgili yorum yapiyor

Geri
Üst Alt