Kasımpaşa'da Tayfur Havutçu Dönemi Sona Erdi

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Son 3 maçta 15 gol yiyen kasimpasa teknik direktörü Tayfur Havutçu istifa etti

Beşiktaşa maçı veremeyecek diye kahrolmuştu.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjklı tdler nasıl birden bire bu kadar türedi anlamadım yav. bi ara hele anadoluda bjklı calıstırmayanı dövüyorlardı
tayfur 15 gün bekler antalya ile anlasır oradaki de kasımpaşaya gider öyle devam ederler.

Ünal hoca gelebilir.Başakşehir Okan hoca ile yükselişe geçmişti.Kasımpaşa görüşür ama gelir mi bilmem..

Bu tdler arasında anlaşma var heralde. Kimse sezon boyunca boşta kalmasın diye aralarında anlaşıp sen şurayı 2 ay sen burayı 3 ay çalıştır herkes 300-400bin dolar kazansın, herkes yolunu bulsun gibisinden bir anlaşma. İyi dayanışma ama helal olsun.

Bu adam Bundesliga'yi sallamiyor muydu gecen sene? Ne oldu?

Her topçu hoca olmaya çalışıyor böyle bir şey olmaz ki top oynamaya benzemez hocalık işi takımlar da mal gibi bunlara şans veriyorlar

Her topçu hoca olmaya çalışıyor böyle bir şey olmaz ki top oynamaya benzemez hocalık işi takımlar da mal gibi bunlara şans veriyorlar

Tam tersi. Bizimkinler futbol hayati bittigi zaman cogu hemen yorumcu oluyorlar, cunku cok kolay para.

Mis gibi otur, cayin, kahveni ic 2-3 saat yorum yapmak, her ay 10.000 TL maas ogh mis gibi.

Hic birisi kendine, ben altyapi antrenor olmak istiyorum demez, Okan koc mali 30 yasinda daha hemen a spor da yorumcu oldu sonra kovuldu haha

Tam tersi. Bizimkinler futbol hayati bittigi zaman cogu hemen yorumcu oluyorlar, cunku cok kolay para.

Mis gibi otur, cayin, kahveni ic 2-3 saat yorum yapmak, her ay 10.000 TL maas ogh mis gibi.

Hic birisi kendine, ben altyapi antrenor olmak istiyorum demez, Okan koc mali 30 yasinda daha hemen a spor da yorumcu oldu sonra kovuldu haha

Yorumculuk zaten ele ayağa düştü bizde ama hocalık biraz daha farklı olmalı bence.

Topçuluğunu da biliriz.
Kazmanın tekiydi, torpil desen alası.
3. lig te oynardı anca, sonra o torpil onu Beşiktaş'a hoca yaptı.

İki lafı bir araya getiremiyor. Duruş desen eksilerde.
Futbol bilgisi çok az.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt