Kasımpaşa'dan 3 Büyüklere Yardım ve Destek Açıklaması!

Besiktasa kimi verecekler? Onlarin yerinde olsam en begendikleri oyuncu icin 0 euroluk teklif yapardim.

Hadi abi hadi...
Fatih bize gelmek için alacağından vazgeçmedi mi.
fenerle birlikte yaptığınız pisliği bizle mi kapatmaya çalışıyorsunuz

Adamlar '3 büyükleri' resmen ti'ye almış.
Sadece ulke icinde taraftar bakimindan buyuk olarak devam edeceğiz boyle giderse. Zaten avrupa yi unutur olduk

lazetic - 18.08.2020 12:24

kasımpaşa spor klübüne fiat grubundan bir doblo hediye edilmeli bu jeste karşılık. Bir tatafı sarı‚ bir tatarı beyaz‚ ortası lacivert.
wink.gif

Ya bize bunu yutacak kadar gerizekalisiniz muhabbeti yapmis serefsizler!!

Donk, diagne gibi transferlerle bizi mahvet, sonra 5-6 maca cikacak paso yedek kalacak oyuncuyu bedava verdik deyip fenere kiyagini yapacak, biz de agzimizi acamayacagiz, oyle mi? !!!

Inasallah rize ile birlikte kume duseceksiniz!

ben böyle saçma bir açıklama görmedim ha

adamlar nasıl kılıfa uyduruyorlar

bence mantıklı düşünüyorlar, kendileri de biliyor 3 büyüklerin olmadığı bir ligde şuan ki gelirlerinin 10 da 1 ini bile kazanamayacaklar tabi büyük çoğunluğu da şov için yapılmış bir açıklama

Güya bize hediye ettikleri adam 300bin euro değerinde 33 yaşında zaten bitmiş bir adam, fenere hediye ettikleri adam 2 milyon euro değerinde 27 yaşında ki hiç sanmıyorum bedava hediye edeceklerini ama hediye etmişler, artık beşiktaşa da para gönderirler kampanyadan. Ne güzel dünya ya, ozaman bence kasımpaşadan bir iki oyuncu daha isteyelim hazır bedava vereceklermiş.

Şu kasımpaşadan hala oyuncu alan yönetime yazıklar olsun. İşte alırsan öyle birini fb'ye beleşe başka oyuncularını verdiklerinde böyle konuşturtmazlar seni. Adamlar resmen bilerek planlı şekilde bu işleri yürütmüşler.

Geri
Üst Alt