Kasımpaşa'dan Açıklama

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye
Kasımpaşa: "Galatasaray ile oynadığımız maçın spikeri Melih Şendil'in maçı anlatırken Galatasaray'ın attığı golde bir amigo edasıyla bağırması, Galatasaray'ın her pozisyonunda sanki o takımın taraftarıymışçasına maçı anlatması kamuoyunun ve bizlerin dikkatinden kaçmamıştır."
Kasımpaşa: "Spikerin Galatasaray'ın golünün ardından sanki bir Avrupa maçı anlatır gibi, rakip yabancı bir takım gibi coşkuyla sevinmesi ve Falcao naralarının ardından hoşgeldin İstanbul'a ve Galatasaray'a, ilk maç ilk imza şeklinde bağırarak gole sevinmesinin izahı olamaz."
Kasımpaşa: "Tarafsızlık ilkesine uymayan bir anlatım gerçekleştiren Melih Şendil'in bir daha maçlarımızda görev almasını istemiyor, 1921'den beri var olan ve armasında ay-yıldızı gururla taşıyan Kasımpaşamızın şanlı tarihini hiçe sayan bu taraflı anlatımı kınıyoruz."

İlgili resim

Bunu bende ilk vur su topa dedi sandim ama bidaha dinleyince bulustu topla dedigi anlasiliyor. Bunlarda sponsorluk sozu aldilar sanirim.
Edit. Gerci aciklama adamin sevinmesiyle alakaliymis

nereye ağlayacaklarını şaşırdılar artık ya gavavagahaya

Kasımpaşa’da kendini fasülye gibi nimetten sayıyor, lig de amma ağlak Melissporlarla doldu.

Her maç ama her maç, her takım bize bir şey söylüyor. Kuş sürüsü heme üstüne algı kasıyor. Biz ağzımızı açınca ''oğlomoyon yoooo oğloyorsonoz yooo.'' Sizin ben ags. Ne biçim bi tarikatsınız siz lan.

Geri
Üst Alt