Kasımpaşa'dan Açıklama

falcao bu boru degil. siradan oyuncu degil

topla bulustu sozunu vur su topa diye anlayan sigir dolu ortalik

O farklı bir şey. Ben Kasımpaşa’nın resmî açıklaması üzerine öyle dedim. Falcao’nun büyüklüğünü tartışmıyoruz ama yayıncı kuruluş lig sonuncusuna da lidere de aynı mesafede olmalı.

2 devre gelsin puan aslanin agzinda olmaya baslasin hepsi birbirine duser kopek gibi saldirirlar simdi herkesin tuzu kuru

m.şendil fenerli değil mi yapacağınız işe sokarım ama ha yeter lan

O farklı bir şey. Ben Kasımpaşa’nın resmî açıklaması üzerine öyle dedim. Falcao’nun büyüklüğünü tartışmıyoruz ama yayıncı kuruluş lig sonuncusuna da lidere de aynı mesafede olmalı.
İroni yapıyorsun sandım ama ciddisin. Hoşgeldin istanbul'a hoşgeldin Galatasaray'a demek mi taraflı? Vedat muriqi de gol atınca gol kralı vs. demişti daha önce de quaresma içinden geçti falan demişti. Maça heyecan katmak için maç anında böyle şeyler söyleyebilir ki deplasman maçlarında da spikerlerin yediğimiz gollere tepkilerini falan inceleyin onlarda da heyecanlı anlatım görebilirsiniz. Ev sahibi takım olduğu için o sevinçten etkilenip sevinmesi vs. normal olduğunu düşünüyorum.

Beyler hoca boşa konuşmadı.Kimse pembe tablo sakın yapmasın.Çok büyük tezgah döndürüyorlar.İnanılmaz dikkatli olmamız lazım

Hahahaha ulan ağlayacak konu bulamayınca buna mı sardınız şimdi de dur bakalım sezon sonuna kadar neler göreceğiz kim bilir bunlara koymak bu sene çok zevkli be en eğlenceli şampiyonluğumuz bu sene olacak kesinlikle

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok amatörce ve açıkça yapılıyor terimin bahsettiği mevzu acaba amaç başkamı

Mallara bak spiker tabiki cildiracak lan bein sport dunyaya mac satacaksa falcao sayesinde satacak senin skk quaresman sayesinde satacak hali yok ya.
Embesil lan bunlar, sen ligin basinda o spiker maci anlattigi icin para kazaniyorsun. O spikerinde senin maçını anlatmasi icin bir sebep falcaoyu transfer eden kulup et beyinliler. Galatasaray-fenerbahce ve besiktas olmasa maclarini anca youtubeden kendin yayinlar babayi alirsın

Arkadaşlar Kasımpaşa “vur şu topa” sözü için açıklama yapmıyor. Öyle bir şey yok; zaten adam öyle bir şey demedi.

Ama Melih Şendil “hoşgeldin İstanbul’a, hoşgeldin Galatasaray’a” dedi ve bu söylenecek söz değil. Doğrulardan vazgeçmeyin. Kasımpaşa haklı söylenecek söz değil.
Yapma yea Kasımpaşa ya gelse gol atsa yine denir falcao olum bu falcao lan))))

Hakem‘lik bisey olmadigi icin spikere saldirdilar. Artik bize yenilen her takim mac sonrasi biseyler uyduracak...

10 Kişi kalmamaları, verilmeyen penaltımız üzerine spikere kulp bulunmuş.
İlk hafta Gazişehir takımı da aynı şekilde Vedat Muriqi'in attığı gol üzerinden spiker algısı yapsaydı madem, onlar neden yapmadı (!)
Maçtan çok konuşulan birşey varsa o da Falcao'nun gol atıp atmayacağıydı.
Nitekim o da golle başladı.
Yekta, Eren, Diagne transferlerinden yaklaşık 20 milyon euro para kazanan Kasımpaşa kulübünün, 1.4 milyon euro yıllık maaşı olan Linnes'i yabancı kontenjanı müsait olmasına rağmen kiralamak istemeyen görüşü sebebiyle kendimce antipati oluşturduğunu düşünüyorum.
Kümeye düşse üzülmeyeceğim bir kulüp.(Ülke şartlarında zor bir durum)

Hakem atacak kişiyi bulamayınca, top toplayıcı cocuğa sarmıştı. Bunlarda Hakeme sallamalık bir şey bulamayınca spikere sarmış. e yani bizim futbolcular kötü oynadı, kırmızı görebilirdi falan demelerini beklemiyoruz zaten.
Bu işin boku çıktı. Federasyon bunun gibi saçmalıklara uğraşması gerekiyor.
yarın bir diğeri de çıkar "top toplayıcı lar topu geç atiyur, bu çoçukların bu maçta görev almasını istemiyoruz" der :berkan:

Geri
Üst Alt