Kasımpaşa'dan Açıklama

Sıktı artık cidden. Yok mu şu açıklamaya da bir ceza?

Adam spiker. Maçı izleyen, Digitürke para verenlerin hepsi Galatasaraylı. Var mı Digitürk abonesi olan bir Kasımpaşalı? Ne yapsın adam öküzün trene baktığı gibi mi anlatsın maçı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Melih'in yerinde olsam şöyle bir twit atardım: "@Kasimpaşafutbolklübü Size mi soracaktım nasıl anlatacağımı?"

Her geçen gün Fatih Hoca'yı haklı çıkarıyorlar. Fatih Hoca öyle bir olta attı ki hakikaten hepsinin maskelerini düşürdü. TFF, MHK, PFDK, Tahkim vs... hepsinin maskesi düştü. Hepsi alenen Galatasaray düşmanı olduklarını kabul ettiler.

Takıldıkları şeye bak :asd:

sent via GSC

çok ciddi bi algı operasyonu var bu sene.

spiker apaçık ''falcao buluştu topla'' diyor ama bunu ''falcao vur şu topa'' diye anlayan beyinsiz ordusu var

allah bu ülkenin belasını versin

Fener, Beşiktaş gollerini de böyle anlatıyor spikerler.
Galatasaray korkusu biz geri adım atmadıkça, kenetlendikçe bunlarda başka korkulara yol açıyor

Ne tür bir eziksiniz acaba siz yav?
Hadi onu geçtim, söz konusu Galatasaray olunca bir şey demeye yüzü olan son kulüp kasımpaşadır...
Aldığımız oyuncularla kabataslak 20m euro bayıldık ulan?
Rüyanızda görür müydünüz o paraları acaba.
Umarım beter olursunuz şerefsizler

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan adi adamlar fener bjk maçlarında başınıza gelmeyen kalmiyo gıkınız cikmiyo ulan adiler ağzımı bozacam zor dayanıyorum

ferahbot niye anlatmıyor bizim maçları, en iyi coşkuyu o verir bunlara

DMmOgaaW4AATypI.jpg

Reisi takımın başında görmek istiyoruz.

Kasimpasa gelen tepkiler uzerine buyuklerini yalamak istemis anlasilan.

Nee spiker mi bağırmış inanılır gibi değil daha önce hiç duymamıştım spikerin bağırdıgını rezillik resmen:eek:

Hayır, bahsi geçen spiker de Aziz Yıldırım' ın FB maçlarını anlatması için yayıncı kuruluştan ismen talep ettiği, hatta açıkça baskı yaptığı biri...

Bizim bir futbolcumuz dün Aytaç' ın yaptığı faulleri yapıp kart görmese ortalığı velveleye verirlerdi. İyice azıttılar...

maçı taraflı yöneten hakemi niye kınamıyonuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt