Kasımpaşa'dan Açıklama

Kafayı yemişler, yok artık yani.

Şimdi düşündüm de.
Biz böyle bir durumda olsak aynı tepkiyi koyardık.
Anormal bir durum yok.

Gscimbom mobil

Şimdi düşündüm de.
Biz böyle bir durumda olsak aynı tepkiyi koyardık.
Anormal bir durum yok.

Gscimbom mobil
iyide ilk defa olmuyor ki bu. spikerler onceden boyle bagirmasalar anlardim ama bunlar bizi herkes tarafindan kollaniyorlar algisi yapiyorlar

iyide ilk defa olmuyor ki bu. spikerler onceden boyle bagirmasalar anlardim ama bunlar bizi herkes tarafindan kollaniyorlar algisi yapiyorlar
Tamam o konuda haklısın.
Zaten bu spikerler bir yerlere yaranacağım diye avaz avaz bağırıyor.
Andorra maçı da aynı.
Ben doğru bulmuyorum. Sonuçta bir Türk takımı uluslararası bir turnuvanın finalinde ya da yarı finalinde o golü atmadı.
Bence o kadar bağırmasınlar, gerek yok. Kasımpaşa şimdiye kadar etliye sütlüye karışmamış bir takım.
Serzenişleri doğal.

Gscimbom mobil

Tamam o konuda haklısın.
Zaten bu spikerler bir yerlere yaranacağım diye avaz avaz bağırıyor.
Andorra maçı da aynı.
Ben doğru bulmuyorum. Sonuçta bir Türk takımı uluslararası bir turnuvanın finalinde ya da yarı finalinde o golü atmadı.
Bence o kadar bağırmasınlar, gerek yok. Kasımpaşa şimdiye kadar etliye sütlüye karışmamış bir takım.
Serzenişleri doğal.

Gscimbom mobil
Bu tepkiyi yıllar öncesinde yapmış olsaydı doğal olarak karşılanır.

Elalemin TFF si ile algı operasyonu yapılan bu dönemde pat diye ortaya çıkmaları art niyetli ve fırsatçılıktan başka bir şey değildir.

dil sürtüşmesi var anlatımda. benim anladığım vur ile bulustuyu mix yapıp ortaya 'falcao vurustu topla' gibi saçma bişe çıkarmış. yani nerden çekersen oraya gidiyor.

vulustu topla gibi bişe çıkıyo burda da

dil sürtüşmesi var anlatımda. benim anladığım vur ile bulustuyu mix yapıp ortaya 'falcao vurustu topla' gibi saçma bişe çıkarmış. yani nerden çekersen oraya gidiyor.
sende o olay için açıklama sandın sanırım ama o değilmiş :asd:
spiker neden gs nin golune fazla sevindi içerikli bi tepki busefer.

Ms 1 oynamıştır adam , boş yapma paşa işine bak

Küme düşecekler,ağlıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt