- 22 Haziran 2012
- 11.432
- 5.274
- 1.873
osman sen ne dionBunu bende ilk vur su topa dedi sandim ama bidaha dinleyince bulustu topla dedigi anlasiliyor. Bunlarda sponsorluk sozu aldilar sanirim.
Edit. Gerci aciklama adamin sevinmesiyle alakaliymis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osman sen ne dionBunu bende ilk vur su topa dedi sandim ama bidaha dinleyince bulustu topla dedigi anlasiliyor. Bunlarda sponsorluk sozu aldilar sanirim.
Edit. Gerci aciklama adamin sevinmesiyle alakaliymis
Twitter arama kismina melih sendil vur su topa yaz fenerli ve bjklilarin yorumlarini oku. Kasimpasadan o tip bi içerikli tepki bekliyordum cuneytosman sen ne dion
iyide ilk defa olmuyor ki bu. spikerler onceden boyle bagirmasalar anlardim ama bunlar bizi herkes tarafindan kollaniyorlar algisi yapiyorlarŞimdi düşündüm de.
Biz böyle bir durumda olsak aynı tepkiyi koyardık.
Anormal bir durum yok.
Gscimbom mobil
30-40 yıldır her maçta bağırıyor bu spikerler özelikle İstanbul takımların lehine daha gür şekilde.iyide ilk defa olmuyor ki bu. spikerler onceden boyle bagirmasalar anlardim ama bunlar bizi herkes tarafindan kollaniyorlar algisi yapiyorlar
amac uzum yemek degil bagciyi dovmek30-40 yıldır her maçta bağırıyor bu spikerler özelikle İstanbul takımların lehine daha gür şekilde.
Tamam o konuda haklısın.iyide ilk defa olmuyor ki bu. spikerler onceden boyle bagirmasalar anlardim ama bunlar bizi herkes tarafindan kollaniyorlar algisi yapiyorlar
Bu tepkiyi yıllar öncesinde yapmış olsaydı doğal olarak karşılanır.Tamam o konuda haklısın.
Zaten bu spikerler bir yerlere yaranacağım diye avaz avaz bağırıyor.
Andorra maçı da aynı.
Ben doğru bulmuyorum. Sonuçta bir Türk takımı uluslararası bir turnuvanın finalinde ya da yarı finalinde o golü atmadı.
Bence o kadar bağırmasınlar, gerek yok. Kasımpaşa şimdiye kadar etliye sütlüye karışmamış bir takım.
Serzenişleri doğal.
Gscimbom mobil
Kasımpaşa: " 1921'den beri var olan ve armasında ay-yıldızı gururla taşıyan Kasımpaşamızın şanlı tarihini hiçe sayan bu taraflı anlatımı kınıyoruz."
sanli tarihi derken?![]()
sende o olay için açıklama sandın sanırım ama o değilmişdil sürtüşmesi var anlatımda. benim anladığım vur ile bulustuyu mix yapıp ortaya 'falcao vurustu topla' gibi saçma bişe çıkarmış. yani nerden çekersen oraya gidiyor.