Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
fenere ülkenin en büyük camiası demişler ordan sonra okumadım:31::ka10:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açıklama güzel olmuş. zaten herkesin bildiği ama genelde forum dışında hiç söylenilmeyen şeyleri söylemişler. Bu açıklama medyada ne kadar yer bulacak bilmiyorum ama forumlarda söylediğimiz herşeyin futbol dünyasında da iyi bilindiğini görmek gayet güzel. inanın fb küme düşerse ülkedeki 60 milyon taraftar ve futbol camiası derin bir oh çekicek. herkes fbnin düşmesini istiyor duruma geldi artık. birde az önce caner ve emrenin küfürlerini savunan ve destekleyen resmi açıklamadan sonra ülkedeki herkes yok artık demiştir sanırım.
Biz ve arada sırada diğer anadolu kulüpleri ara ara basın açıklaması yapıyor. Gelinen nokta nedir. Koskoca bir sıfır. Kimse bu açıklamaları artık dikkate almıyor. Ben bu tür açıklamaların artık bir faydasının olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine yapılacak en iyi şey hakkını mahkemede aramak. Ona buna giydirmekle bi yere varılmıyor. Mahkemeye verdiğini ve kazandığında da resmi sayfandan bunu duyurup rezil etmek bence daha mantıklı.
Biz ve arada sırada diğer anadolu kulüpleri ara ara basın açıklaması yapıyor. Gelinen nokta nedir. Koskoca bir sıfır. Kimse bu açıklamaları artık dikkate almıyor. Ben bu tür açıklamaların artık bir faydasının olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine yapılacak en iyi şey hakkını mahkemede aramak. Ona buna giydirmekle bi yere varılmıyor. Mahkemeye verdiğini ve kazandığında da resmi sayfandan bunu duyurup rezil etmek bence daha mantıklı.