Kasımpaşa'dan Terim ve Ekibine Ret

Helal olsun. :icon_twisted::005:

Volkan ve Emre'nin hala ısrarla milli takıma alınması büyük bir skandaldır.

Bu iki serseriyi niye hala milli takıma alınıyor?

Hani desen ki itler falan ama çok formdalar bir şey demeyeceğim gene (örn: Caner) İkisi de futbolu bırakmış emeklilik öncesi keyfini yaşıyor edası ile takılıyor. 2016'ya bunlarla mı hazırlanacağız?

Bu iki serseriyi niye hala milli takıma alınıyor?

Hani desen ki itler falan ama çok formdalar bir şey demeyeceğim gene (örn: Caner) İkisi de futbolu bırakmış emeklilik öncesi keyfini yaşıyor edası ile takılıyor. 2016'ya bunlarla mı hazırlanacağız?

Fatih Terim,

Volkan ayısını alıyor da.

Emreyi hiçbirzaman almıyor milli takıma.

Kasımpaşa'ya helal olsun.Şu duruşu hiçbir takım yapamaz.

Ya o değil de Emre ne diye milli takıma seçiliyor ? Ne oynuyor ulan bu adam ?

Onur'un yerine Volkan'ın kaleye geçmesi ayrı bir skandal onu geçtim ama yeniden yapılanma laflarının daha başlamadan boş olduğunu görüyoruz.

Taptap

eger bu haber dogruysa helal olsun kasimpasaya.

eger milli takim bir sekilde degistirilicekse bu oncelikle kultur ve ahlakla olmali. Onun icin volkan emre gibi oyunculari hicbir sekilde almayacaksin milli takima. Once insan olmayi ogrenecekler. bu arada bu sadece onlar icin degil bu karakterde olan her futbolcu icin gecerli.

bu ayi 11 de oynarsa daha bişey demem. herifin yedirdigi goller ortada. paşa iyi yapmiş.

bu arada tffye karsi bircok takim artik yuksek sesle konusmaya basladi (trabzon, kasimpasa, bursa, vs) ve bizim bu takimlari her sekilde destekleyip yanimiza cekmemiz lazim. bu pis duzen artik degismeli.

Onur'un yerine Volkan'ın kaleye geçmesi ayrı bir skandal onu geçtim ama yeniden yapılanma laflarının daha başlamadan boş olduğunu görüyoruz.

Taptap

Ben yeniden yapılanmayı geçtim Terim klasik 4-4-2 oynatacak.

Gökhan Gönül-Semih-Ömer-Caner-Töre-Topal-Alper-Arda-Umut-Burak.

Bu kafayla hiçbir yere varılmaz...

Emrenin yürümeye hayri yok. Bu serefsizi niye hala cagiriyorlar? Öbür meymenetsiz hakkinda birsey söylemek istemiyorum simdi, zaten herkes biliyor ne mal oldugunu. Ikisi de formunun dibine vurmus.

onur u koysun artık kaleye volkan nedir beş para etmez emre zaten adam değil

Ben de formsuz buluyorum ama Terim bir şekilde verim aliyor bu oyunculardan.

onurun kaleye geçmesi lazımdı hala volkan kalede yok tecrübeli vs masal anlatıyorlar 2 sene sonra ayı 33-34 tolga 32 olacak bunlarla mı euro 2016ya gidilecek bide yeniden yapılanmaymış 31 yaşındaki bilal kısayı çağırıyorlar milli takıma

Onurla tolga bu ayıdan çok daha iyi kaleci.Yedekte bile durmaması gerekir.Digeri gelmiş kaç yasına kendi klübüne hayrı yok.Ft yi herkes biliyor bu ayıyı yine 1.kaleci olarak alır.

Onur-tolga-hakan arıkan cok daha mantıklı form bakımından diğer küfürbaza girmiyorum bile

Ben Tolgayi Onur dan en az bir tik daha iyi buluyorum. Onun oynamasi lazim. Adamin yillardir hakki yeniliyor zaten, Volkan haysiyetsizi sülük gibi yapisti birakmiyor.

Geri
Üst Alt