Kasımpaşa'nın Yaptığı Uygulama Doğru mu?

Kasımpaşa'nın Yaptığı Uygulama Doğru Mu ?

• Doğrusu bu

Oy: 1 7,7%
  • Hayır futbolcularda insan tatil yapmaları şart

Oy: 7 53,8%
  • Abartmışlar

Oy: 3 23,1%
  • Fikrim yok

Oy: 2 15,4%

• Kullanılan toplam oy
    13

Aydın Aslan

Berlin Panteri

Trezeguet'e ilgimiz olduğu aşikar yalnız benim sorum bambaşka yerden forum ahalisinin düşüncelerini merak ediyorum bu hususta

Şimdi Trezeguet Mısırla 25 haziranda maça çıkmış bugün ise Kasımpaşa kampına katıldı yani aradaki yolcukları vs çıkarırsak sadece 7 gün gibi tatil yapmış oldu

Sizce Kasımpaşanın yaptığı bu uygulama doğru mu ? Yoksa çok katı bir kural mı ? 1 sezon boyunca mücadele eden biri için 7 gün yeterli midir ?

az tatil yapmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her sene olan birşey değil. Milyon eurolar kazanana damlar buna da katlansın zaman zaman. Devlet memurları bile 20 gün izin yapabiliyor. Özel sektör bazen insanalrı bayramalrda bile çalıştırıyor.

1 hafta yeterli değil ama dünya kupasında da tatile gitmiş gibi oynadığı için olabilir.

Bunu Fifa belirlemiyor muydu, yani Turnuva sonrası azami tatil süresini?

Bizimse bu mantıkta olup buna benzer uygulamayı yatarak parasını almaya çalışan oyunculara yapmamız gerekiyordu.

Selçuk,eren,tarik,tolga gibi isimlerin Hepsini 1 haziranda günde çift idman olacak şekilde florlyaya cagirmamiz gerekiyordu.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin tranaferde emeği geçip pay alanlara!

Yazık yahu adama!!

Duyan da 7 / 24 mesai yapıyorlar sanacak.

Milyon TL ler kazanan adamlar günde max. 4 5 saat antrenman, haftada 1 bilemedin 2 günde 90 dakika top peşinde koşturuyorlar.

Zaten hayat tatil adamlara.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kasımpaşanın mal olduğunu gösteren bir durum... Adam zaten dk maçlarındaydı yani fazlasıyla fit.. Şimdi adamı neye hazırlayacaksın daha ligin başlamasına 4 ay var.

benim bildiğim ligler bittikten sonra hemen kampa gitmediler öyle biliyorum.

transfer teklifi için getirtmişlerdir,fatih hoca ile yüz yüze görüşür falan

Geri
Üst Alt