Kate Upton mı? Jennifer Lawrence mı? -Anket-

Vallah Kate in göğüsleri o kadar büyük olmasaydı kimse yüzüne bakmazdı.

I am the one who knocks!

Malum kisi bu konuyu da karistiracak gibi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

üzülme tatlım kimse senın gibi pkk yandaşı bölücü değil.

hala aklımda pkklıları yuceltip leşlerine şehit demen bizimkilere kelle demen sana karşılığını hakettiğin lafları en uygun dille ilettim diye bazı şeylerın acısı hala içinde biliyorum o gun sana ne dediysem hala geçerli emin ol

merak etme tekrar bölücülük ve kargaşa sizin işiniz bizim değil. bir ara forumu falan hacklıycem diyordun çalışmaların umarım tam gaz devam ediyordur.

üzülme tatlım kimse senın gibi pkk yandaşı bölücü değil.

hala aklımda pkklıları yuceltip leşlerine şehit demen bizimkilere kelle demen sana karşılığını hakettiğin lafları en uygun dille ilettim diye bazı şeylerın acısı hala içinde biliyorum o gun sana ne dediysem hala geçerli emin ol

merak etme tekrar bölücülük ve kargaşa sizin işiniz bizim değil. bir ara forumu falan hacklıycem diyordun çalışmaların umarım tam gaz devam ediyordur.

Puahahahaha

Kuyruk acisinin böylesi

Uza uzaaa :)

Puahahahaha

Kuyruk acisinin böylesi

Uza uzaaa :)

hiç birini yalanlayamıyorsun dimi mahircim veya serkancım veya ardacım hangısını kullnıyorsan. işine gelmiyor.

işin gücün bölücülük la yıllardır bi ara dağa falan cıkıcam çatıscam dıyordun

iyi vaz gecmıs gıbısın svındım senın adına

hiç birini yalanlayamıyorsun dimi mahircim veya serkancım veya ardacım hangısını kullnıyorsan. işine gelmiyor.

işin gücün bölücülük la yıllardır bi ara dağa falan cıkıcam çatıscam dıyordun

iyi vaz gecmıs gıbısın svındım senın adına

:) :)

Yillardir o aci öyle icine oturmus ki, sanki hep bu ani bekliyordun, baksana bayagi bi dertlisin benden seni gidi hüloooogcu

Bilmem anlatabildim mi :-D

:) :)

Yillardir o aci öyle icine oturmus ki, sanki hep bu ani bekliyordun, baksana bayagi bi dertlisin benden seni gidi hüloooogcu

Bilmem anlatabildim mi :-D

yok la ne oturcak çıkarsın dağa ıkı tanede sana sıkarlar olur bıter bi pkk leşi daha yok olur çöp olur gider sıkıntı yok yani üstün alman teknolojısı seko :D

Puahahahaha

Ne ictiysen aynisindan olsun

Lan olm ne büyük aci lan bu, kücük emrah bile bu kadar cekmedi.

Seni uzaya postalamak lazim, dag mag da yetmez, direk uzay'a ki dünya senin gibi birinden kurtulsun hahahahahaha.

Sivama bölümüne gecmek üzere, birazdan...

yok canım dediğim gibi o işlere siz bakıyorsunuz sizin işiniz kargaşa bölme çabası falan

Birak da isimizi yapalim, herseye salca olma osmancigum ;-)

Ben yatar, öpüldün kib, uzay fikrini tekrar gözden gecir, masraflar benden, söz :-)

ne adamsın olm ya sen dağa çıkma fikrinden vaz gec canlı bomba falan olma ben bahsettiğin masrafları kendımde karşılarım. görüşmek üzere canım

Lawrance

Kate de ayrı bir güzel tabi. Ama JLaw bir başka.

Kate upton cicik farkı ile önde :)

tumblr_n66r5x8lMl1ryvx6eo4_500.gif

Geri
Üst Alt