Kavak Yelleri

Cevap: Kavak Yelleri

Soyle sorayim Kurtlar Vadisi mi Godfather mi?

Soyle sorayim Kurtlar Vadisi mi Godfather mi?

Hayri yabancı dizilerle Türk dizilerini kıyaslamak mantıklı değil kendin de biliyorsun. Zaten senaryoların çoğu çalıntı Türk dizilerinin ama kendi kültürümüz olduğu için izleniyor yani kıyaslamaya gerek yok böyle

Bu forumda Kurtlar Vadisi mi Godfather mi diye anket acilmisti ve ciddi ciddi KV cikmisti cevap olarak o yuzden seettim.

Bu forumda Kurtlar Vadisi mi Godfather mi diye anket acilmisti ve ciddi ciddi KV cikmisti cevap olarak o yuzden seettim.

Kurtlar Vadisi severim, ama Godfather ile kıyaslamam.Birincisi zaten Kurtlar Vadisi Dizi { kv ırak-kv filistin vs dışında. } Godfather' ise efsane.Zaten başarısı,hasalatlardan ne kadar gelir elde ettiği belli. Benim sinirlendiğim nokta.KavakYelleri konusuna girip Kavak yellerini kötülemek.. Bi nevi saldırı yapıyorsunuz.

Tüm Dünya God Father der ama Türkiye'de yap anketi Kurtlar Vadisi daha çok çıkar. Adamlar Türk insanının klasik olarak nelerden etkileneceğini biliyorlar çünkü üstad. 7 sezondur Kurtlar Vadisi'nin 354352335 sezondur Yaprak Dökümü'nün devam etmesi bunu gösteriyor.

Operasyon da diyebiliriz.

john_rambo2.jpg

Kacirdiginiz sey icin ornek:

YouTube - The Sopranos.Philly leotardo's greatest scene.

Izlediginiz bir bolumu 1.5 saat dizi 1.5 saat reklam olan "sey":

YouTube - Kavak Yelleri 1.Bölüm Part 6

JOHN RAMBO KACAR

Ek olarak televizyonda dizi izlenmez bana göre. Netten izlerim hep izlediğim dizileri.

Link için sağol, Efe'yi gördüm yine Cuma günü çıkcak yeni bölüm için sabırsızlandım.

Metinle olan sahne süperdi...Çok etkilendik aga.

Efe-Metin sahnesi çok ağırdı, kaldıramadım.

Ben hala Efe'nin niye böyle bir şey yaptığını anlamadım. Buldun lan işte arkadaşlarını, abini.

Bir de, Metin abi parçaladı bizi.

Ben hala Efe'nin niye böyle bir şey yaptığını anlamadım. Buldun lan işte arkadaşlarını, abini.

Bir de, Metin abi parçaladı bizi.

Bence, Efe cinayeti kendinin işlemediğinin ortaya cıktıgını bilmiyor. Onun için kendini gizlemeye calısıyor hala.

Bence, Efe cinayeti kendinin işlemediğinin ortaya cıktıgını bilmiyor. Onun için kendini gizlemeye calısıyor hala.

Biliyordur kesinlikle. Ancak hayatlarına tekrar girip alt üst etmekten korkuyordur. Gerçekten çok iyi bölümdü vay arkadaş.

Dizi güzel hoşta şu Aslı da cıvıttı artık ya.Kız her gördüğünü öpcek utanmasa.

Geri
Üst Alt