Tier 2 Kavukcu ve Gardi, Thiago Almada İçin Teklifte Bulundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000145619.webp

Transferden sorumlu yönetici Abdullah Kavukçu Thiago Almada için Madrid’e gitti. Milano dönüşünde Thiago Almada ile görüşmeler yaptı. Teklif yapıldı, oyuncuyla da görüşüldü zaten. [@Haluk_Yurekli ]

Galatasaray’da Thiago Almada 10 numara olarak düşünülüyor. Operasyonu George Gardi yürütüyor. (Ertan Süzgün)

Galatasaray, Thiago Almada'yı listesine ekledi. (Foot Mercato/Santi_J_FM)

okan hocanın günlerce izlediği topçu bu demek

Hayırlı olsun.
İnşallah DK'na en iyi şekilde hazırlarız.

Transferden sorunlu yönetici Abdullah Kavukçu Thiago Almada için Madrid’e gitti. Milano dönüşünde Thiago Almada ile görüşmeler yaptı. Teklif yapıldı, oyuncuyla da görüşüldü zaten. [@Haluk_Yurekli ]

Galatasaray’da Thiago Almada 10 numara olarak düşünülüyor. Operasyonu George Gardi yürütüyor. (Ertan Süzgün)

Galatasaray, Thiago Almada'yı listesine ekledi. (Foot Mercato/Santi_J_FM)
:asd:

Yemin ederim b*klamak için demiyorum ama ben son yılların açık ara en overrated futbolcusu görüyorum Almada'yı. Bir türlü patlama yapamadı, umarım gelir ve potansiyeline ulaşır.

Tüm transferleri gardi çözecekse sen ne işe yararsın sayın Kavukcu?

Tipi de benziyor kimdir necidir hiç bilmiyorum ha
3-4 sene önce messinin veliahtı deniyordu. Getiremezdin buralara. Klasik arjantina wonderkidlerinden. Sonra amerikaya gitti tuhaf bi şekilde. Marsilyaya geldi sonra da atleticoya. Bekleneni hiç veremedi. Emre mor gibi herkes olur diye alıyor ama bişi olduğu yok.

Lyon atletico Arjantin milli takımı geçmişi olan oyuncuya hayır diyemem. Eminim boş oyuncu değildir.
5-6 sene önceki şampiyonlar ligi finali ve Caner erkin'in kırmızı yiyip atıldığı maç dışında atletico maçı izlemedigimden nasıl oyuncu fikrim yok. Sadece cvye bakiyorum

Geri
Üst Alt