Tier 2 Kavukcu ve Gardi, Thiago Almada İçin Teklifte Bulundu

Lyon atletico Arjantin milli takımı geçmişi olan oyuncuya hayır diyemem. Eminim boş oyuncu değildir.
5-6 sene önceki şampiyonlar ligi finali ve Caner erkin'in kırmızı yiyip atıldığı maç dışında atletico maçı izlemedigimden nasıl oyuncu fikrim yok. Sadece cvye bakiyorum
Alvarez bunun mevkisini dolduruyor. Atleico klasik 4 4 2 gibi oynuyor lakin sorlot oynarken alvarez 10 numara ya da cf gibi serbest takılıyor. Forma alvarezde. Lyonda da cherki mikutadze arkasında kaldı. Yani yedekte oturdu genelde

Herifin istatistikleri rezalet lan nereden bulmuşlar bunu

Ulan Mertens nere bu herif nere sağlam sokacaklar takıma

Lang iyi ama bu şüpheli biraz 10 no alacaksak sağlam olmalı bence ne vereceği belli olmalı

Bilen biri var mi? Yani alici gözle izleyeniniz?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Tiago alma da kimi alırsan al.

Oyuncu caciktir iyidir bilmem. FM den tanıyorum sadece ama lafım izlediğini söyleyip istatistik kasanlara olacak.

Yav siz niye böyle araştirmadan 7/24 izlemiş gibi etkileşim kasiyorsunuz? Adam Lyon da yedekmis mika arkasında kalmış.

Ya bunu yazarken insan utanır. İnternet paketiniz mi yok nedir girip bakmadan da atılmaz bu kadar abi.

Bakın üstüne basa basa diyorum iyidir kötüdür bilmem ama verilerle desteklediğini anlatır gibi afedersin mabadinizdan da sallamayın ya.

Herif 24-25 senesinin Ocak ayında Lyona kiralanmış. 16 Lig maçında oynamış bunların 9 u ilk 11. %56 ilk 11 oynamış. Şimdi bu bilgi dursun kenarda.

Gelelim arkasında kaldı dediğiniz mikaya.
34 Lig maçında oynamış aynı sezon. 13 u ilk 11 21 tanesi yedekten girme. Ufak bir matematik yapın %38 ilk 11 çıkıyor .

Şimdi soruyorum bu mu yedekmis diğeri mi? Yapmayın arkadaşlar burda birşeyler yazınca haklı çıkacam diye rezil olmaya gerek yok.

Şu hücum kıtlığında gelsin tabii ki, yaşı da hala genç sayılır. Yalnız ekonomik açıdan pek kolay olmayacağını düşünüyorum.

Oyuncu caciktir iyidir bilmem. FM den tanıyorum sadece ama lafım izlediğini söyleyip istatistik kasanlara olacak.

Yav siz niye böyle araştirmadan 7/24 izlemiş gibi etkileşim kasiyorsunuz? Adam Lyon da yedekmis mika arkasında kalmış.

Ya bunu yazarken insan utanır. İnternet paketiniz mi yok nedir girip bakmadan da atılmaz bu kadar abi.

Bakın üstüne basa basa diyorum iyidir kötüdür bilmem ama verilerle desteklediğini anlatır gibi afedersin mabadinizdan da sallamayın ya.

Herif 24-25 senesinin Ocak ayında Lyona kiralanmış. 16 Lig maçında oynamış bunların 9 u ilk 11. %56 ilk 11 oynamış. Şimdi bu bilgi dursun kenarda.

Gelelim arkasında kaldı dediğiniz mikaya.
34 Lig maçında oynamış aynı sezon. 13 u ilk 11 21 tanesi yedekten girme. Ufak bir matematik yapın %38 ilk 11 çıkıyor .

Şimdi soruyorum bu mu yedekmis diğeri mi? Yapmayın arkadaşlar burda birşeyler yazınca haklı çıkacam diye rezil olmaya gerek yok.
İyi de istatistikleri o kadar kötü ki yedek ya da ilk 11 girdiği maçlarda ne fark yaratmış herif son 4.05 sezona bak 24 yaşında biz genç diye düşünüyoruz ama benim görüşüm potansiyeline erişmemiş ortalama bir oyuncu olarak kalacak gibi görünüyor üstelik bu adama biz 25 30 milyon Euro mu vereceğiz Allah aşkına bize şu an Sneijder gibi fark yaratacak sane kalitesinde bir oyuncu lazım

Kiralık opsiyonlu gelecekse veya 15 milyon euro bandında bi fiyata gelecekse bence ok

Ama zorunlu kiralama veya direkt bonservisiyle gelecekse ve dediğin gibi para ödenecekse kötü transfer olur

Bu arada bin defa dedik Dursun başgan ölür de devre arası para harcamak istemez. Hatta bugün deseler ki Almada'yı şimdi size 15'e sarıyoruz, ama sene sonu almak isterseniz 30. Dursun yine gider sene sonu 30'a almayı tercih eder seçim öncesi para harcamamak için.

İyi de istatistikleri o kadar kötü ki yedek ya da ilk 11 girdiği maçlarda ne fark yaratmış herif son 4.05 sezona bak 24 yaşında biz genç diye düşünüyoruz ama benim görüşüm potansiyeline erişmemiş ortalama bir oyuncu olarak kalacak gibi görünüyor üstelik bu adama biz 25 30 milyon Euro mu vereceğiz Allah aşkına bize şu an Sneijder gibi fark yaratacak sane kalitesinde bir oyuncu lazım

10 numara diyoruz bunlar gidip sol kanat alıyor bu arada kendisini tanımam

1768886133003.webp

10 Numara gibi

Yunusun nefesi kesilmeyeni.
Kullanmasını başarabilirsek cuk oturur.
1 sene sonra yunusdan daha bok hale de gelebilir. Sağolsun teknik ekibimiz bu konuda çok güven veriyor.

Bence güzel topçu dar alan becerisi yüksek Allah aşkına gelsin bu kötülemeyin kapanan takımları açamıyoruz bir türlü osimhenle uyumu güzel olur

Daha iyisi alınmalı.

21-22 yaşında ABD yapmış ve sadece A.Madrid yaptığı için piyasa değeri olan ve onların da göndermek istediği adam olsa olsa Rossi olur.

FB gibi hamleler yapmayın.

Lang ve Almada,

soru işareti .

bomboş topçu. tam komisyon transferi!!

Geri
Üst Alt