GSC Haber Kavukcu'dan Barış Alper Açıklaması Geldi

Fener’e gitmek için bu kadar katakulliye girdiyse eğer futbol hayatı fazla sürmez, alacağı ahlar sonu olur. Serdar Aziz abisinden ders çıkarabilir kendisine.
fb'ye gitmekle ilgili olduğunu sanmıyorum da bu fb'li menajerler bunun beynini yıkayıp kandırdı belliki. Menajer alemi çakal kaynıyor, saf ve cahil topçuları parmaklarında oynatıyorlar. Arkasında yalı lobisi vardır büyük ihtimalle bu işin

fb'ye gitmekle ilgili olduğunu sanmıyorum da bu fb'li menajerler bunun beynini yıkayıp kandırdı belliki. Menajer alemi çakal kaynıyor, saf ve cahil topçuları parmaklarında oynatıyorlar. Arkasında yalı lobisi vardır büyük ihtimalle bu işin
Büyük ihtimalle değil %100

Arka planda neler donuyor bilemiyorum ama ben su ana kadar bu aciklama ve Ultraaslan in aciklamasini dogru ve yerinde buluyorum. Sucluyu dogru tespit edip, degerini dusurmeden hareket etmeye calisiyorlar. Eger israr ederse de, bu sefer de kadro disi birakma yolunda gidecegiz muhtemelen. Bakalim ne olacak

Evet kızgınız, ihanet ağırdır, ancak yapılacak açıklama da bu olmalı yada susulmalı.. adaşım doğru yolda..

Osimhen, icardi ve sane sonrasi bence baris kadro icin kendini yeterli gormuyor.
Demek ki yunus, zaniolo falan idmanlarda fisek gibi ki ben bunlari kesemem diyor

Bu Barış Alper denen çapsıza gereken ceza verilmezse sırada Yunus Akgün var. Bu şerefsiz menajer bozuntularına boyun eğersek bu sefer de Yunus Akgün bu Barış denen herifin yolundan gider. özellikle yerli topçuların Burnunu sürtmek için Barış Alper denen herife diğer topçuların gözünü korkutmak için Okkalı bir ceza verilmeli

Aziz Yıldırım gibi tavırları var Kavukçu'nun.

İlk başta çok kızsakta sağduyulu düşününce çok doğru açıklama. Barışı kandırdıkları kesin. Ki az para da teklif etmemişler. Günün sonunda ya Barış 50 üstü bonservise gidecek. Ya da biz de devam edecek. Bizde devam ederse 2-3 hafta burnunu sürtüp sonra da faydalanmak lazım. Futbolcuya da gereğinden fazla anlam yüklemek gerek. O paraları barıştan hertğrlü kazanırız. Doğru devam edip doğru ayrılmak önemli

Bülent timurlenk çok güzel özetleyip değerlendirmiş mevzuyu.

Vedat İnceefe: "Abdullah bey bana 'Barış'ı bu sene vermeyeceğiz. 50 milyon euro getirmeleri halinde başkana sunarım' dedi. Sonra bunu Barış'ın menajerlerine söyledim, onlar da Neom Kulübü'ne iletti.

Sen Barış Alper Yılmaz olarak belli yere gelmişsin Galatasaray'da, Milli Takım oyuncusu haline gelmişsin. Artık bu saatten sonra senin yapacağın, en iyi şekilde ayrılmaktır.

Sen menajer olarak oyuncuyu kopartıyorsun bir yerden, önce orayı tamir edeceksin, sonra götürdüğün yerde temsil edeceksin. Menajerlik budur. Bir tarafla bozup, diğer tarafla iyi etmek değildir!"

Eski barış x3 de en fazla taraftar destekler

Bazı zokaları yutmaya hazır taraftarlarımız var maalesef. Olayın içeriğini iyi inceleyince bazı şeyleri anlamaya başlıyosunuz.
Olay ne önce ona bakalım. Neon bir dünya parası var kafaya takmış Barışa ama ne hikmetse maaşı kepçe kepçe verirken bonservise gelince iş yamuk yapıyo. Zaten arapları bir sürü oyuncu reddetmiş. Kimseyi bulamıyolar. Neon kabul eden hele genç bir oyuncu bulmuş sonunda, bonservis neyse öder normalde. Gel gör ki bu şekilde olmuyo.
Sonrasında ne hikmetse ilk defa bir kulübü oyuncumuzu ayartmaktan fifa ya şikayet ettik. Tmm yaptıkları şerefsizlik ama bunu ilk deneyen neon değil. Biz neden bu kadar sert çıktık bu işe. Sadece Barış gidecek planlar biraz bozulacak diye değil elbette. Demekki bizim yönetim bir yerlerden bişeyler duymuş ki böyle sert davrandı. Menajer bide şunu açikladi dikkatimden kaçmadı. Ters sert konuştular bizle dedi. Ancak sert konuşulan kişi menajer. Barış değil. Normalde olsa menajere de bu şekilde davranmazdi bizimkiler. Buda bende bi duyum alındığı intibasını dahada güçlendirdi.
Sonra işin bir diğer tarafı yine işin içinde olan fenerli daha önce de bize bazı vukuatları olan bir menajer.
Ben parçaların tümünü birleştirince şunu görüyorum. Neon isteyerek yada istemeyerek bu menajerlerin oyununa geldi. Aptallık etti. Normalde bu Araplar oyuncu bulamaz bulursa keseyi açar. Ama tam bir Türk taktiği yapıldı. Oyuncunun aklı para ile çelindi. Baskı yap ucuza alalım moduna girildi. Bu fikrin şu Barışın menajeri olan adamdan çıktığına yemin edebilirim ama ispat edemem.
Şimdi bu doğruysa beni birilerinin bu işi organize etmediğine kim inandırabilir. Birde istermisiniz Arap kulübü yada menajer hangisi derseniz. Teklif geri çekildi ve Barış bizimle kaldı ama soğukluk oldu. Bu en çok kimin işine gelir? Aslında cevap çok belli dimi ama işte hiçbirseyin ispatı yok.
Herneyse ne olur bilemem ama yönetim doğru açıklama yaptı. Eğer sert bir tepki verseydi Barışa yada sert bir açıklama iş içinden çıkılmaz hal alırdı. Belkide bizim bilmediğimiz yönetimin kulağına gelen birşeyler var. Ki yüksek ihtimal böyledir. Bu açıklama hem olası bir iptalde Barişı kaybetmemek hemde gidecekse eşek gibi istediğimiz rakama işin gelmesi için doğru bir açıklamadır.
Son olarak bu işin sorumlusu maalesef Barıştır. Kandırılmışsa bile paranın onun için daha değerli olduğunu görmüş olduk artık. Bu bile sıkıntı.
Taraftara da sözüm bu iş düzmece ise yakıp yıkanlar sadece ekmeklerine yağ sürer başkada bir işe yaramaz.

Son düzenleme:
Açıklamaya keşke barış ile ilgili de yaptırımlar var deseydi. Bu işten barışı sivistirmasin. Kaç yaşında adam yaptıklarının bir bedeli olmalı

Bariş alper gsden değerliymiş kavukcuya göre hep görüşüyoruz amma bariş istedigini yapiyor biz konusmaya korkuyoruz anlami cikiyor:D Siyaset=bizim yönetim.Kişiler için kurumlarin değerini düşürüyorlar.

Menajeri gece yarısı yayına çıkıp kulübe ithamlarda bulunup çeşitli dedikodular üretiyor. Buna sessiz kalamazsınız. Barış'ın böyle bir şeye müsaade etmesi, taraf olması bile kabul edilemez.

Gereğini yapın yoksa altında ezilirsiniz.

Geri
Üst Alt