Tier 3 Kavukcu'dan İtalya Çıkarması

Bu adama transfer yaptırmayın. İşi bilen birini getirin. Nasıl olsa cebinden çıkmıyor, milyon euroları harcattırıyor kulübe. Kendi parası olsa bir kuruşunu atmaz.

Sportif direktör olsa kendilerini bukadar rezil etmezlerdi,hemde oyuncu satabilirdik, bukadar aptallığı gs tarihi pek görmedi cok üzücü

Sizler ne değişik varlıklarsiniz öyle sizi memnun etmek dünyanın en zor işi transfer yapmayınca ohoo yapınca ohoo şimdi de transferi yapacak olan isme taktınız oturdunuz yerden ahkam kesmek kolay.

sami yen 1 bu adam 3 naptı bu adam foruma siber saldırı falan mı düzenledi

Sizler ne değişik varlıklarsiniz öyle sizi memnun etmek dünyanın en zor işi transfer yapmayınca ohoo yapınca ohoo şimdi de transferi yapacak olan isme taktınız oturdunuz yerden ahkam kesmek kolay.
Buna katılıyorum mantıksız şekilde saldırı var. Lookman 5 tane Barış eder boşuna ağlamayın. Barış zaten bu senenin ahengini ilk bozan kişiydi. Sezon sonu gidecek şimdiden almış olucaz yerine adam hemde daha iyisi tek sorun yaş onada yapacak bişe yok 2-3 sene oynasın yeter

1768310517888.webp

Yola çıkıyor derken deveyle filan mı gidiyor?

Valla bugun binada oturan eski GS yoneticisi var (magazacilik yonetiminde) onla ayakustu sohbet ettik.

Bir grup olarak istifa ettik, izim emegimizi simdikiler yiyor. Surekli sorgu halindeyiz bazi para akislarinin karsiligi yok. Kavukcu ve hatipoglu cok tehliklei dedi. Bir gun kahveye gelin anlatayim GSYİAD kanser gibi dedi az once.

Erden Timur u da sordum biraz, beraber cok calistik yakinende iyi taniyorum dedi. Baskanlik falan filan sordum , su an bu durumlar olmasa bile zor olur baskanlik rolune cikmasi, acikcasi bazi seylerde soru isareti yok diyemiyorum yalan degil falan da dedi.(Cok inanasim gelmedi acikcasi ama sasirdim boyle dediginde baya)

Ona gore en guclu muhalefet adayi Cemal Ozgorkey on plana cikiyormus su an(Colombus bey yani)

Geri
Üst Alt