Nedim Sertel
10 Numara!
- 18 Haziran 2009
- 17.933
- 10.355
- 2.498
Valla beyler bu başlığa yorum atmaya değmez hani. Öyle biri Çiling. Yormayın bile kendinizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de şaşırmıştım bu habere. Eskiden babadan zengin bir adamdı, batırmış olabilir işleri.Bu adam zengin degil miydi? Apartmanda mi yasiyormus?
İşlerle ilgili yorumları da futbol yorumları gibiyse normal üstat.Ben de şaşırmıştım bu habere. Eskiden babadan zengin bir adamdı, batırmış olabilir işleri.
demek ki gavatBu Saadettin'den sonra iyice düşman oldu bize. Halbuki eski karısına göz koymuştu Saadettin bir ara bunun.
Reziilik yahu..Dünyadan bi haber taraftara sahibiz.Dursun Özbek döneminde galatasaraya kurucu liderine armasina hakaret edenleri küfür edenleri yazsak destan olur ve saka gibi bu adamı hala burada savunan arkadaşlar görmek üzücü
Magazinpower berkan bende bunu merak ediyordumBu Saadettin'den sonra iyice düşman oldu bize. Halbuki eski karısına göz koymuştu Saadettin bir ara bunun.