kaya çilingiroğlu

Valla beyler bu başlığa yorum atmaya değmez hani. Öyle biri Çiling. Yormayın bile kendinizi

Dursun Özbek döneminde galatasaraya kurucu liderine armasina hakaret edenleri küfür edenleri yazsak destan olur ve saka gibi bu adamı hala burada savunan arkadaşlar görmek üzücü

Galatasaray ve Okan Buruk düşmanlığı moda oldu. Selam vermiyormuş da elini sıkmıyormuş vs. Hoca elbette peygamber değil herkesin çeşitli haklı ve doğru eleştirili var teknik adamlığına fakat itibar suikastliğine soyunulduğunda bu gibi karaktersizlere alan açılmamalı.

Önce Göksenin sonra bu dallama derken meydanı çok boş buldular. Yönetimin çok büyük zafiyeti var.

Hiçbir halt olmayıp da adam yerine konulan bir sürü heriften biri. Bugün ben de 3-4 dk denk geldim, Galatasaray'a inanılmaz hizmetler vermiş (ne hizmetiyse), bir kuruş para almadan yapmış, bize düşman falan değilmiş.

Sonra bu sosyal medyadaki söylediklerini gördüm. Bu herif gerçekten ya art niyetli ya gerizekalı. Özellikle son yıllarda olan bitenleri görüp de bu ligde Galatasaray ne derse o olur diyen adam ya şerefsizdir ya gerizekalıdır. Hadi bizden tarafa bir kuyruk acısı var belli ki o yüzden sallıyor, İspanya'ya kaybettikten sonra Montella'yla ilgili söylediklerini görünce izlerken ben utandım. Abim niyeyse bu herife bir sempati besliyor, dedim bu herif kara cahil. Şu zırvaları söyleyen adamın futbolla uzaktan yakından alakası olamaz.

Maalesef işte bunun gibi liyakatsiz, beyni olmadan fikri olan adamlar kıymet görür oldu. Sırf iddialı ve sert konuştukları için. Herif tam manasıyla bir teneke. Gitsin Youtube'da abuk subuk Fener kanallarında çalışsın en azından orada kendisini dinleyecek ergen bir kitle bulur, belki daha fazla para kazanır da gider adam gibi bir dairede kiracı olur.

Bu zatın zamanında Selimpaşa'da bizim alt sitede evleri vardı. O sıra ben baya küçüktüm, bu herifi o dönem de görmüşlüğüm yoktur.

Babası iş adamı değil, ünlü bir doktordu. Bu da babasının serveti ve çevresi sayesinde ortalıkta geziyor.

Hülya Avşarin eski kocası olmak dışında bir özelliği var mı bu 2000lerin magazin figürünün? Ne akla hizmet devletin kanalında futbol yorumluyor? Eskiden TRT diyince millet bir silkinir, ayağa kalkardı. Trt de programa katılmış biri olarak yazıyorum. Ankaradaydim acayip ciddi bir yerdi.

Dursun Özbek döneminde galatasaraya kurucu liderine armasina hakaret edenleri küfür edenleri yazsak destan olur ve saka gibi bu adamı hala burada savunan arkadaşlar görmek üzücü
Reziilik yahu..Dünyadan bi haber taraftara sahibiz.
Başımıza gelenler rakibin alenen korunması falan çok normal.
Klüpler birliğinin başındaki şerefsize iki çift laf edemeyecek kadar hain başımızdakiler.

Hayatta babasinin parasini yemekten ve hasbelkader aklini celdigi dusuk zekali Hulya avsar ile olmaktan baska bir boka sap olmamis bu herifi konusmak ona odul oluyor. Asagilik kompleksli bjk lilerden.

Futbol yorumlayan adama bak çay demle.

Geri
Üst Alt