GSC Haber Kaybetmeyi Hazmedemeyen Jose Mourinho, Okan Buruk'a Arkadan Saldırdı

Buruk’un hareketi bir td için çok yaratıcı. O çingeneye kırmızı aldırayım diye düşündü. Abartısı komik anlara neden oldu. Ama 2 maçtan fazla vereceklerini sanmıyorum Portekiz çingenesine.

Jose ye ceza vermeyip Okan hocaya ceza verirlerse bile şaşmam.

Bir kişi, bir yönetici konuşmuyor bu konuyla alakalı, pes diyorum artık.

İnsanın aklına bunlarda mı satılık diye gelmiyor değil, tam tersi olsa şu an her yer inliyordu, bir hareket yok, akıl alacak gibi değil

Niye sağlam bir açıklama yapmadık bu saldırı hakkında? Canlı yayında Gs'ye el uzatanın gözünü oyarım elini kırarım diyen başkanımız nerede acaba, hocana artık fiziki saldırıda bulunuluyor ortada yoksun.

2-3 maç ceza verilince yalandan bir metin paylaşılırsa bu sezon ilk cezamı alacağım, niyetlerinden de şüphe duyacağım artık.

Hoca bile çıktı abartmaya gerek yok falan dedi. Dünyada paylaşmayan kalmadı biz normalmiş gibi devam ediyoruz.

o kodumun yardımcıları bu sene 5 kez kırmızı yedi sanırım. böyle ydek kulübesi mi olur anasını satayim. barış bi tokatlasaydı o herifi iyi olurdu.

Yöneticilerimiz adeta sevgi pıtırcıkları.

Sözde yönettiğiniz kulübün hocasına saldırıldı dün. Artık çıldıracağım buna bile ses etmiyorlar. Dün ortalığı yıkmanız lazımdı. Allah topunuzun bin bir türlü belasını versin.

dunden bugune mactan sonra yabanci kaynaklar da denk geldigim mansetler ;

Mourinho grabs Galatasaray boss's nose in post-match clash​

<- bbc gibi saygin bir kurumun su hareketi ^haber yapmasi bile - basli basina cezadir mou nun reputasyonu adina .

harekete dair haber siteleri basliklari ;

yoneticimiz metin ozturk'un duruma dair aciklamalari da haber olmus ;

manchester bolgesi kamouyu da duruma kayitsiz kalmamis ;

<- bu haber iceriginde ek olarak barca real madrid macinda rakip yardimci hocaya yaptigi hareketin icerigi de belirtilmis.
haberin sonunda, mou nun 4 mac almasi tahmin edilmis .

<- bu haber sitesi de onemli siteler arasinda . ayrica kendi twit sayfalarinda da olaya net yer vermisler ;
(uyeligim yok, olsa idi retwit vs yapardim) .

yahoo,msn vsvs haberi manset yapan bayagi belli basli yayin orglari mevcut. ilk onume gelen dikkatimi cekenleri paylasayim istedim.
gunun sonunda , dunya genelinde bile , taraftli tarafsiz ; ^bu hareketin^ kac mac ceza alacagina dair haber yapiliyor ~ yorum belirtiliyor . durumu ort bas etmemeleri icin, gundem de kalmali bu baslik . bu cirkin hareketin cezasini tff vermeli .

nacizane dusuncem - baslik ustlerde kalmali .

saygi ve selamlar.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Alper Altun , @Murat Saylak

Futbolun fıtratında olan ufacık bir temas için abartılı reaksiyon vererek hakemi ve futbol kamuoyunu yanıltmaya teşebbüs eden Okan Buruk çapsızını şiddetle kınıyorum! ''Special One'' gibi bir marka kaç defa gelmiş bu ülkeye de yoktan bir bahaneyle kovalamaya, Türk Futbolunun marka değerini düşürmeye çalışıyorsunuz, bre fanatik gafiller?!..Mou' nun askerleriyiz nitekim!..

Geri
Üst Alt