Kayseri Maçına Revizyon!

Göktuğ Demirbağ

10 Numara!
bu takımın dünkü futbolundan sonra mancinin revizyon yapmasını istiyorum ve bekliyorum böyle olmaz yeni transferler piyasada yok telles dışında dünkü maçta oynayanlarında aklı başına gelir nede olsa maç içerde kayseriyle şöyle bir kadro çıkabilir.

muslera

veysel semih koray telles

hajroviç melo umut gündoğan ontivero

sneijder

umut

gene selçukla başlarız orta saha da.yemin ederim bıktım Umut G. yi geçtim Ceyhuna bile razıyım adamın en azından iş ahlakı var,dikine oynamaya çalışıyor,kaleyi tutmasa da şut çekiyor,takımına ihanet etmiyor

Benim 11'im:

-------------Muslera

Veysel Hakan Koray Telles

----------Yekta Umut G

------- Melo Sneijder Ontivero

----------- Hajrovic

Alın size rotasyon

Muslera

Sabri semih hakan telles

Selçuk melo Yekta

Burak drogba sneijder

Muslera

Veysel---Semih---Koray---Telles

Melo----Chedjou

Hamit-----Sneijder-----Hajrovic

Burak

Burak'ı yabancı sınırından dolayı yazdım.Ayrıca Chedjou'nun iyi oynayabileceğini düşündüğüm tek pozisyon ön libero.

birşey olmaz aynı kadro çıkacaktır diye düşünüyorum ,

ama artık değişim şart , Umut gündoğan , Ontivero , hajroviç , Koray , Veysel hatta Oğuzhan ve İbrahim artık kadroda yer bulmalı ,,

bu oyuncuların hiçbirisi selçuk gibi rezil olmaz olamaz kötüde oynasalar hatada yapsalar ...

Mancini demek hatada ısrar etmenin dibine vurmak demek. Mancini yine yanıltmaz hatalı bir kadro çıkarır.

Hamitin sakatligi gecti. Selcuk yerine o oynasin o bölgede. En azindan Selcuk kadar vurdumduymaz degil. Cabaliyor calisiyor.

birşey olmaz aynı kadro çıkacaktır diye düşünüyorum ,

ama artık değişim şart , Umut gündoğan , Ontivero , hajroviç , Koray , Veysel hatta Oğuzhan ve İbrahim artık kadroda yer bulmalı ,,

bu oyuncuların hiçbirisi selçuk gibi rezil olmaz olamaz kötüde oynasalar hatada yapsalar ...

İbrahim şu deneyimsiz hâliyle bile orta sahada bu sezonki Selçuk'u ikiye katlar. Bunu net olarak gördük oynadığı birkaç maçta. Hoş İbo'ya da gerek yok ya Umut G. varken.

----------------Muslera-------------

Veysel----Semih----Hakan----Telles

---Hayrovic---Yekta---Melo---Umut G./Sabri

----------------Sneijder---------

----------------Drogba------

Bosu bosuna Burak ve Selcuk oynar...aslinda Kayseri gelmisken iyi bir deneme firsati ama nerdeeeeeeeeeeee

Selçuk Kayserispor maçında sahada olursa, tribünler ile yaşayacağı gerginlik çok büyük olur, tribünler takım kaptanını yuhalamış olur.

TV'lerde saatlerce (hele beyaz tvdeki programda) saatlerce bu konuşulur, GS taraftarı kaptanını yuhaladı vs. (ki Selçuk hakettiği tepkiyi görmeli diye düşünenlerdenim)

Dolayısıyla Selçuk bu maç kesinlikle oynamamalı, orta sahada Melo Yekta 2lisi oynamalı diye düşünüyorum.

Tek forvet Burak, arkasında Sneijder, kanatlarda da Hajrovic Ontivero gibi.

Eboue yerine Sabri'yi oynatır, onun dışında kadro aynı olur.

----------------------------------Muslera---------------------------------------

-Veysel---------Semih-------------------Zan--------------Telles---------

-Hamit----------Yekta-------------------Melo--------------Hajrovic-------

---------------------------------Sneijder------------------------------------------

---------------------------------Burak Yılmaz----------------------------------

Telles-Koray-Semih-Veysel

Bu defans dortlusunu artik bir defa gorsek güzel olurdu aslinda, gelecek sezon icin de fikir olustururdu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt