Kayseri ve Antalya'dan Transfer Edilebilecek Futbolcular

Ozan Kesgin

Cezalı
Kayserispor:

1-Sinan Bolat -GK

2-Cüneyt Köz -RB Y-21 (Bayernin altyapısından gelmiş idi)

3-Okay Yokuşlu -CM Y-20 (Suan u-21 oyuncusu olması lazım)

4-Sefa Yılmaz -RW Y-24 (Şart değil ama Hayroviç'ten kat kat iyidir.5+0+3'de iş görebilir)

5-Ömer Bayram LB Y-22

Zorlama yaparsak Türk statüsünde Bobo iş görür

Antalyaspor:

1-Emrah Başsan - RW Y-22( U-21 sağ kanattan akar alınmalı)

2-Semih Şentürk -CF Y-32 (Umut'tan kat kat yetenekli olduğunu düşünüyorum.2. forvet olarak da oynamışlığı vardır.Önyargı ile bakmamak lazım.Yabancı sınırında veteran forvet olarak iş yapar Necati gibi)

3-Musa Nizam -LB Y-23 LB

Antalya'dan başka adam pek yok.Diğer isimler zorlama olur.Takımın yaş ortalaması da yüksek zaten.Çok zorlama yaparsak bir ihtimal Hakan Arıkan

Omer Bayramla Musa Nizam var yedek sol bek ve acigimiz olur.

$

Emrah Başsan yeter bir tek rotasyon için.

Başsan serbest kalıyor bildigim kadarıyla,kacırmamak lazım.

murat duruer koy sol içe aksın selçuktan iyi oynar

Kesinlikle daha iyi zaten orası kesin de bizimkiler Yekta varken gidip almazlar.

Yekta'yı TS'ye Dany ile takaslayıp Olcan'ı almaya çalışacaklardır bence. Hoş Olcan da gelmiş 29 yaşına ne kadar verimli olur bilemiyorum ama o zaman bir hamle yapılabilir.

Emrah da Emre Çolak tipi bir oyuncu ama kariyerinde o da bir yerde patlama yapacak ya da kaybolacak. Fenerbahçe de ilgileniyor diye biliyorum, ve hatta ön anlaşma bile yapmış olabilirler.

Alabilirsek iyi olur.

Yekta'yı TS'ye Dany ile takaslayıp Olcan'ı almaya çalışacaklardır bence. Hoş Olcan da gelmiş 29 yaşına ne kadar verimli olur bilemiyorum ama o zaman bir hamle yapılabilir.

Emrah da Emre Çolak tipi bir oyuncu ama kariyerinde o da bir yerde patlama yapacak ya da kaybolacak. Fenerbahçe de ilgileniyor diye biliyorum, ve hatta ön anlaşma bile yapmış olabilirler.

Alabilirsek iyi olur.

Olcan'ı alsınlar da nasıl yapıyorlarsa yapsınlar.En azından 2 sezon üst düzey performans verecek orası kesin.Eskimiş yüzleri değiştirmemiz lazım.Çolak Aydın kaç sezon daha gidecek

Umut Semih Şentürkten bin kat iyidir. Semihte çok ciddi kondisyon sorunu var.Sürekli rakip takım oyuncularıyla kavga etmekten başka birşey yapmıyor.

Emrah Bassan haric digerleri cop, zaten bosuna kume dusmediler ya ;)

Okay i bilemem ama (Kayseri den)

Olcan'ı alsınlar da nasıl yapıyorlarsa yapsınlar.En azından 2 sezon üst düzey performans verecek orası kesin.Eskimiş yüzleri değiştirmemiz lazım.Çolak Aydın kaç sezon daha gidecek

Aydın ile sözleşme uzatmak hele o triplerinden sonra son yıllarda yapılmış en saçma şeylerden biriydi. Dediğin konusunda da haklısın elde kanat diyebileceğimiz tek isim bile yok yerli olarak.

Olcan'da çok tuttuğum bir isim değil buraya gelirse şut ve pas tercihleri çok tepki çekebilir bu kafa ile giderse ama maalesef mecburuz. Çolak'ın da seneye son şansı. Patlama yaptı, yaptı. Yoksa gider Anadolu'ya.

Lucescu gelirse bence Emre Çolak bu atılımı yapabilir.

Geri
Üst Alt